Laden Evenementen

Inwijdingsronde 3: Inwijding 8 Nekhbet & Wadjet

 

In verschillende momenten van afstemming, verschillende initiaties, inwijding en activaties ontvangen  in verschillende Oorspronkelijke Kwaliteiten van jouw bewustzijn, zodat deze weer dieper gewekt (bewust) en geactiveerd kunnen worden op een voor jouw bewustzijnsgroei aansluitende trilling. Dit geeft een boost aan nieuwe groei, transformatieprocessen en trillingsverhogingen, ook in je mens-zijn van alledag. En ondersteund het proces van steeds dieper gaan belichamen van jouw bewustzijnsgroei, hier en nu in de aardse realiteit.

Naast de energie wordt er ook meer tekst en uitleg (teaching) gegeven over de energieen, kennisoverdracht is naast energetische ervaring een essentieel onderdeel van inwijding m.b.t. bewustwording!

Deze inwijdingen vinden op afstand plaats!

 

Neteru of Godskwaliteiten

We werken aan de hand van de Neteru kwaliteiten. De Neteru worden vaak verkeerd vertaald als zijnde Goden en Godinnen van het oude Egypte. Dit is echter een foutieve en zeer 3D ziens- en benaderingswijze.

De Neteru zijn in essentie de Universele Godskwaliteiten die ook de in ons aanwezige Oorspronkelijke (Gods) Kwaliteiten weerspiegelen.
Of je nu wel of niet iets met de Egyptische energie hebt, dat maakt dus niet uit. Dit energieveld kent vele kosmische wetmatigheden en kwaliteiten weerspiegeld die Universeel van aard zijn en die een krachtige herinnering vormen aan hoe ons bewustzijn van origine in elkaar steekt. Daarnaast bevat het coderingen en ‘broodkruimels’ om de weg terug naar Thuiskomen in je totale Zelf te vinden.

Door per activatie te werken met een andere Neter of Netert (mannelijke of vrouwelijke Oorspronkelijke- of Godspotenties) kun je weer dieper bewust worden van wat deze inhouden en weer geïnitieerd en geactiveerd worden in deze kwaliteiten.
M.a.w. je wordt je weer bewust om welke kwaliteiten, energie, gevoelslagen en mogelijkheden binnen je Zelf het gaat en hoe je deze verder kunt ontdekken, ontplooien en weer de vrije ruimte in je bewustzijn en leven kunt geven. Het activeert deze potenties en kwaliteiten weer tot diep in je DNA en (menselijk) bewustzijn.

Lees alle informatie over deze inwijdingen hier!

 

Gedurende de inwijding van vandaag wordt de Meesterschapskracht en activatie gericht op:

  1. Nekhbet & wadjet – Bescherming van je Meesterschap

 

Het werkt even anders dan de andere afstand activaties:

We stemmen af op de afgesproken tijd en datum, ieder voor zich vanuit de eigen luie stoel en veilige ruimte thuis. Ieder stemt zich vooraf even op een eigen wijze af waardoor je in staat bent om je hart en bewustzijn te openen en om de deur bewust open te houden om de Lichtcoderingen te ontvangen. Let hierbij ook op een bewust ‘open zetten’ van je gronding, zodat je stevig geaard bent voordat je de activatie en initiatie ontvangt.
Daarna beluister je de mp3 opname die je verder door de initiatie heen begeleidt, op de afgesproken tijd en datum, zodat iedereen tegelijkertijd in het groepsveld aanwezig is om de transmissie te ontvangen.

Binnen het gevormde energetische groepsveld kan dan de transmissie plus informatiestroom tegelijkertijd door gaan stromen. De transmissie en initiatie wordt gekoppeld en doorgestuurd aan ieder die meedoet en in bewuste verbinding is met het groepsveld.

Op de middag voor de betreffende activatie  ontvang je een mp3 opname met de opname van de afstemming zodat je deze ook kunt beluisteren tijdens jouw afstemming op de afgesproken tijd en naast het ervaren ook mentaal beeld krijgt van de inhoud van de activatie.
Tevens geldt het beluisteren van de opname als een bewuste verdieping van de activatie en initiatie, die op dat moment ook in het groepsveld plaats vind.

 

Investering in je Zelf:

Wens je alle 9 inwijdingen mee te doen? Dan bedraagt de uitwisseling € 366,-  in totaal, bij directe investering in je Zelf van het totaalbedrag.  (Je krijgt dan een korting van € 33,97).

Heb je Inwijdingsronde 1 ook geheel mee gedaan?  Dan ontvang je een extra korting en dan bedraagt de investering in je Zelf voor de 9 inwijdingen € 355,- (Je krijgt een korting van € 44,-)

Bij aanmelding voor alle 9 inwijdingen ontvang je tevens bij de eerste inwijding een unieke zelfgemaakte slideshow, die je gedurende elke inwijding gelijktijdig kunt afdraaien. Deze bevat helende Lichtcoderingen die je inwijdingen nog extra bekrachtigen!

Wens je slechts 1 of meerdere inwijdingen mee te doen?  Dan bedragen de uitwisselingen € 44,44  per inwijding van ongeveer 50 minuten tot 1 uur.

 

Aanmelden kan vanaf nu via info@praktijk-apofyliet.nl

Door middel van je aanmelding verbind ik je automatisch mee in het veilige, gegronde en gedragen groepsveld ten tijde van de initiaties en activaties, en ontvang je voorafgaand aan de betreffende activatie de mp3 opname.

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!