Laden Evenementen

Overvloed Bewustzijn

Overvloed bewustzijn is ons geboorterecht. Echter de komende maanden zal het armoedebewustzijn steeds meer zichtbaar worden. In vele levens hebben we ons licht/energie weggegeven en daarvoor betalen we nu de rekening. Het wegegeven van energie leidt tot armoede. Dat alles heeft een oorsprong. 
Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten ervaren, in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is?
Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt. Overvloed is overal en altijd aanwezig.
Wij als bronwezen zijn overvloed! Overvloed is ons geboorterecht.
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet meer volledig afgestemd zijn op ons Scheppend- en Bronvermogen, en dus niet meer op overvloed afgestemd zijn. Onbewuste patronen, overlevingsprogramma’s en verwondingen (van eeuwen) zorgen er voor dat we niet meer zonder ruis kunnen afstemmen op het ware Overvloedsbewustzijn binnen ons Zelf.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D zienswijze en ervaring is, overvloed omvat zoveel meer dan dat.
Deze workshop is gericht op het leren manifesteren van overvloed, maar dan net even anders dan de rest: vanuit belichaming! Doorleefde ervaringen en belichaamd bewustzijn zijn de leidraad tot de vormgeving van en samenwerking in deze workshop.
Doordat je weer gaat resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit bewustzijn, hoef je niet meer te kiezen voor overvloed, omdat je lichaam(sbewustzijn) overvloed uitstraalt. Dat is wezenlijk iets anders dan denken aan overvloed. Dus geen trucjes of standaardtechnieken, maar krachtige praktische handvaten, diep zelf onderzoek en bewustzijnsverandering, wat leidt tot bewust Zijn vanuit afstemming op je eigen Bron.
Een workshop die vanuit bewustzijn en bewustwording de natuurlijke kracht van overvloed weer in je aan gaat zetten en waarbij je (onbewuste) innerlijke armoedebewustzijn dieper doorgrond en geheeld kan worden. Werkend vanuit een diep innerlijk bewustzijn en belichaamde kracht is wat het verschil maakt en je eigen overvloedsbewustzijn werkelijk in de ‘stof’ doet gronden.
Deze workshopdag gaan we aan de slag met de omkering van jouw armoedebewustzijn, de innerlijke overvloedscoderingen en het wekken van jouw creatiekracht. Wanneer dat vanuit een diepe verbinding met je Zelf op alle lagen en verbinding met Moeder Aarde en alle Goddelijke stromen tot stand gebracht wordt, kan het niet anders dan dat jouw Overvloedscode weer actief wordt. Afhankelijk van de mate van belichaming zul je sneller of later resultaten zien.
Praktische informatie:
Een workshop in een samenwerking en bundeling van kracht, kennis, wijsheid en inzichten vanuit eigen doorleefd bewustzijn. Een workshop vanuit gelijkwaardig de mannelijke en vrouwelijke energie stromen, in een bundeling van kracht, wat tevens een Sleutel is voor werkelijke Manifestatie.
Een workshop gegeven door van Patrick Scheers (5D-geld) en Willemien Timmer (Bewust Zijn Centrum Apofyliet) op zondag 2 juli 2023 te Lippenhuizen van 10.00 uur tot ongeveer 17.30 uur.
De investering in jezelf bedraagt € 144,- incl. BTW.
Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt over gemaakt per bank. Bij aanmelding per mail ontvang je de rekeninggegevens.
Let op: Bij aanmelding zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan!
Dat betekent dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden zult kunnen tegenkomen, voordat de workshop plaats vindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen,. Voorbeelden hiervan zijn: een gevoel van ziek zijn, extreme moeheid, mentale gedachtencirkels, innerlijke weerstand tegen de workshop, triggers die je weerhouden, etc.. Aan jou de keuze of je doorzet of afhaakt.
Wil je deelnemen aan deze dag?
Meld je dan aan via Patrick: overvloed@5d-geld.nl
Of via Willemien: info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!