Alles op de juiste timing: op weg naar het 11-11-11 Portaal

 

Ook vandaag is een dag met de energetische codering van de 11-1-11 in zich… We stomen krachtig door op weg naar het 11-11-11 Portaal!
En dat maakt in versnelt tempo de afgelopen periode (vanaf 1-10-18 = 1-1-11 energie) in razend tempo pittige basis stukken los die tot nog toe vaak niet onbekend zijn. Maar de intensiteit van al die processen is dieper dan ooit!

Fantastisch mooie inzichten en informatie over de naderende 11-11-11 Poort en bijbehorende bewustzijnsshift zijn de afgelopen periode in de workshops al gepasseerd. Krachtige openingen en activaties daar binnen al belicht.
We worden (door ons hoger Bewustzijn) krachtig voorbereid op die krachtige switch. En alle elementen op vele lagen zoals planeten, Poorten, manen en meer zijn daar feilloos ook op afgestemd om de energie steeds dieper in deze beweging te brengen.

Helaas ben ik te (heerlijk) druk bezig om het tot nu toe op papier of in de pc te verwerken in artikelen. Het begeleiden van mensen, geven van workshops, ene 9-daagse ( intensive), voorbereiding op een transformatie reis rondom 11-11-11 en daarnaast de 3D realiteit vragen alle aandacht.
Maar ondanks alle stevige energieen, uitdagingen en steeds verder bloot leggen van vooral de Menselijk Meesterschap thema’s die nog doorleefd willen worden, geniet ik met volle teugen van de ultieme mogelijkheden van deze tijd en waar we ons doorheen en naar toe bewegen <3

Op de juiste Kosmische Timing zal ik wel weer in staat zijn om diepere verheldering aan te reiken in de vorm van artikelen die hier en op internet gedeeld kunnen worden.
Vooralsnog gebeurd dat hoofdzakelijk weer mondeling en via het directe zelf (laten) ervaren in de dagelijkse praktijk werkzaamheden en in de interactieve contacten tijdens workshops, sessies en andere ontmoetingen!

Ik volg die innerlijke flow die nodig en het meest aansluitend op deze tijd is ­čśÇ

Voel je welkom om deel te nemen en vooral ook zelf te ervaren (i.p.v alleen te lezen over alle wijzigingen van deze tijd) via de mogelijkheden die ik aanbied!

┬ę Willemien Timmer, 29-10-2018