De energie van januari 2024 en vandaag: 11-1-2024

De energie van januari 2024

De energie van januari draait elk jaar om een nieuw begin. Een nieuwe bladzijde en een nieuw hoofdstuk.
We laten het oude (jaar) achter ons en stappen met frisse moed het nieuwe (jaar) in.
De energie van de 1 staat centraal. Niet alleen resoneert deze op een nieuw begin, het resoneert ook op het basischakra en daarmee op thema’s als gronding, stevigheid, bedding, veiligheid en (zelf) vertrouwen.
Ook resoneert de energie van de 1 op je uitlijning (met hoger bewustzijn, Bron en Eenheid).

Allemaal thema’s en energiestromen die dus deze maand op verschillende golflengtes in bewustzijn aangeraakt worden. Zowel in de krachtkant ervan als daar waar je die thema’s nog als gestagneerd, moeilijk of zelfs onbereikbaar ervaart.
Dat betekend dat je zowel aangeraakt kan worden in patronen van je basischakra die nog om heling en bewustwording vragen. Als ook een bekrachtiging kunt ervaren van hetgeen al in je basischakra bemeesterd is, waardoor je vruchten plukt van eerder innerlijk werk.
Dat betekend dat je uitgenodigd wordt om zowel de bemeesterde processen als hetgeen er nog ligt en om aandacht vraagt belicht te gaan zien.

Het betekend dat je uitgenodigd wordt om steeds dieper in je basischakra te zakken met je (Eenheids- of hoger bewustzijn) en uitlijning hiermee steeds krachtiger te automatiseren in je energie. Zodat wijzigingen en groei blijvend verankert zijn.
Het kan betekenen dat zowel ervaringen van Eenheid ( in je Zelf) als ook de tegenpool, afgescheidenheid, dieper belicht gaan worden in ervaren. Om helder te krijgen waar we al stevig staan, in uitlijning kunnen blijven, eenheid kunnen toelaten en waar niet. Dat geeft bewustzijn en richtingaanwijzers voor je verdere groeipad  en waar nog kansen op groei liggen, deze maand.

De energie van de 1 is ook een nieuwe start, nieuwe fase en een energie die belicht hoe belangrijk je eigen uitlijning is. Des te dichter je bij jezelf kunt blijven, in je midden en in rechte uitlijning met zowel gronding als Godsbewustzijn, des te steviger en bewuster sta je in de energie van het nieuwe jaar. En des te bewuster zul je jouw uitdagingen en jouw kracht en kwaliteiten daar binnen (h)erkennen en kunnen aanspreken.

De energie van 11-1-2024

We staan met beide benen gegrond en in uitlijning in het nieuwe jaar. Dat is de potentie van de energie van vandaag, de 11-1-2024 energie.
De 11-1  energie gaat ook de verbinding aan met de 8 (numerologisch voor 2024). Dat betekend dat de potentie van uitlijning en stevig op meesterschapsbenen staan in balans aanwezig is. De 8 linkt met de lemniscaat (balans en je midden innemen)  en met kracht.
De dag energie brengt dus de impuls om steeds steviger, rechter uitgelijnd, diep gegrond je Meesterschap op te pakken in al die thema’s en groei die jij al bemeesterd hebt in voorgaande tijd.

Maar nodigt van daaruit ook uit om diep in het hier en nu aanwezig te zijn en van daaruit eerlijk te voelen waar jij in groei naartoe wenst te bewegen, wat je wil bereiken en wenst te manifesteren.
De energie van vandaag biedt een heldere realistische spiegel voor je Zelf om te zien wie jij nu Bent en waar jij staat in je groei.
Waar voel je je al stevig en gegrond, waar ben je uitgelijnd en in balans en waar (nog) niet?

Dit alles wordt bekrachtigd door de nieuwe maan in steenbok, die ook wijst op een nieuw begin, volwassen en stevig in het leven staan.
Nieuwe maan is ook een moment om je intenties voor je groei en of het nieuwe krachtig neer te zetten. Waar wil jij naartoe groeien? Wat wil je ontplooien? En wat mag jouw focus hebben qua transformatie, groei, doelen om na te streven?

Ik wens je een prachtige vernieuwende dag toe in jouw bewustzijn!

© Willemien Timmer, 11-1-2024

In de Inwijding vanavond zal deze potentie van vandaag mogelijk ook dieper doorwerken, omdat deze gericht is op je uitlijning met  aarde en Bronkracht.