De energie van 23-1-23

De energie van vandaag is een poort die de impuls tot balancering brengt.
Die aanzet tot een balancering in je uitlijning en je basischakra.

Betrokken energieën zijn de 23 codering, die zowel gaat over de blauwdrukken van de heilige drie eenheid (man-vrouw-kind energie) als over de 5, de 5 elementen (aarde, water, lucht, vuur en ether) die de bouwstenen van creatie zijn, als ook over het keelchakra gaat.
Spreken vanuit stevigheid en uitlijning, en dus ook via je hart, dicht bij je Zelf, schept heel andere uitkomsten (creaties en manifestaties) wanneer dit innerlijk in balans is, dan wanneer dit uit balans is.

De energieën vandaag prikkelen en stimuleren om deze innerlijke balans te (her)vinden en te gaan staan in jouw stevigheid, rechte lijn, balans in de mannelijke-, vrouwelijke-  en kind energieën.
Waardoor je vanuit vrije flow, verwondering, speelsheid en onbevooroordeeld op gevoel/intuïtie/hogere uitlijning kunt afstemmen en van daaruit kunt handelen en spreken in je mens-zijn.

Dicht bij je Zelf zijn, ook als mens. Je grenzen kennen en helder kunnen aangeven. Openheid behouden. Duidelijk en eerlijk zijn in spreken, denken, voelen en handelen t.o.v. jezelf.
Zodat alle lagen innerlijk synchroniseren met elkaar en alle lagen van je Zijn echt met elkaar samen vallen. Van daaruit ontstaat een nieuwe uitlijning, namelijk die met wie je echt Bent in dit nu-moment.

Als alle lagen met elkaar synchroniseren (ook denken, voelen, doen en Zijn, mannelijk-, vrouwelijke- en kind kwaliteiten, je hoger bewustzijn en mens-zijn, het bewuste en onbewuste, etc.) Kom je in de vibratie van je totale Zijn, in zoverre dat op dit moment al te behappen, ervaren en belichamen is. Dat schept een totaal andere frequentie en uitstraling en creëert andere ervaringen en of uitkomsten dan wanneer er vanuit onbewustzijn, onbalans of scheefstand geleefd wordt.

De energie van vandaag stimuleert en activeert deze synchronisatie van alle innerlijke wezenslagen die we rijk zijn om onze uitlijning met Bron en mens-zijn zo stevig mogelijk neer te zetten en ervaren. Hoog uitgelijnd en tevens diep gegrond zodat we moeiteloos in ons midden (in je hart) aanwezig kunnen Zijn.

Heb een magische dag!

© Willemien Timmer, 23-1-23

In deze energie vandaag verzorg ik vanavond weer een afstand activatie en transmissie voor begeleiding en ondersteuning in je eigen groei- en bewustwordingsprocessen.
In gelijkwaardigheid, vanuit een stevig gedragen, gegrond, veilig afgebakend groepsveld.