De energie van 22-4-2020

 

In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april passeren vele meteorieten de aarde, wat zichtbaar zal zijn als vele vallende sterren. Deze meterorietenregen is afkomstig vanuit het sterrenbeeld Lier, oftewel Lyra.
Laat dit nu prachtig samenvallen met de portaalenergie in lineaire tijd van het 22-4-22 portaal, oftewel het 4-de 4-4-4 portaal van april 2020! *
Prachtig kosmisch gedirigeerd en niet voor niets samen vallend.

De energie van de 4-4-4 frequentie activeert dieper het multidimensionale hart, steeds in verdere lagen.
De energie van 22-4-22 ligt ook besloten in de datum van 22-4-2020. De frequentie van de 22 gaat over het oprijzen in de eigen oorspronkelijke blauwdruk(kracht). Dat heeft alles te maken met je oorspronkelijke coderingen als Bronbewustzijn.
En de energie van Lyra draagt in zich de herinnering aan de Oorspronkelijke Mens**, de onbevlekte blauwdruk van het humanoïde ras.

De meteorieten regen is in de vroege ochtend van 22-4-2020 rond 3.00 uur op een hoogtepunt, wat betekend dat je wel 10 tot 20 vallende sterren kunt zien, mits het helder weer is ( en zelfs dat wordt tot nu toe voorspelt).
De energie van Lyra en de Oorspronkelijke Mens frequenties worden daarbij die via de meteorieten die aarde deels passeren als ook wel degelijk contact maken met de stratosfeer van de aarde (waardoor je het fenomeen vallende ster ontstaat) dieper geïmiteerd in het menselijk collectief bewustzijn.

Dat beloofd dus weer een knallende trillingsverhoging te worden! Weer een stap dichter bij Thuiskomen in je Zelf! En een aanzwengeling van diepere groeiprocessen.

En een prachtige synchroniteit (kosmisch gedirigeerd) dat het 23-4 nieuwe maan is, wat ook weer verwijst naar vernieuwing en een nieuwe fase van groei!

Meer hierover weten en of het bewust ervaren vanuit een veilig gedragen en gegrond groepsveld? Zodat je optimaal kunt gaan ervaren wat al deze wijziging voor jouw groei kunnen gaan betekenen?

Lees dan hieronder nog even verder…

* 4-4 en 13-4 waren 4-4-4 poorten en 14-4 werd een nieuwe uitlijning in nog hogere gradaties van het 4-4-4 portaal geïnitieerd.

**Zie mijn eerdere artikelen over de Oorspronkelijke Mens Code op de website, mijn nieuwste boek Belichaamd Bewustzijn en mijn online training De Oorspronkelijke Mens.

 

©  Willemien Timmer, 20-4-2020 (ook een portaal!)

 

 

Afstand activatie De Oprijzende Oorspronkelijke Mens: de 444 en 22-4-22 Portaal codering

In de energieën die deze bijzondere poortdag met zich mee brengt zal de afstemming op afstand plaats vinden.

De investering in je Zelf  €33,33 incl. btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl