De energie van vandaag: 22-8-22

 

De energie van vandaag biedt een balans- of weegschaal moment. De energie instroom binnen de lineaire tijdslijn op aarde wordt in deze datum aangetrilt in de potentie om innerlijk dieper naar een balanspunt/moment te komen.

Er is enorm veel aangetrild in het begin van de maand, de Leeuwenpoort periode,  waarbij enorm hoge frequentiegolven en lichttrillingen je bewustzijn dieper in beweging hebben gebracht. Deze golven werken zeker de komende maanden door in rimpelingen door je bewustzijn en leven heen. Zie het als de verschillende kringen of rimpelingen die ontstaan als je een steentje in het water gooit.

Inmiddels is de eerste golf/cirkel/ rimpeling aan doorwerking door al jouw energielagen heen gerimpeld.
En de dag-energie van vandaag biedt een momentum in tijd waarbij de balans opgemaakt kan worden.
Het is dus een goede dag om eens bewust stil te staan bij wat er in jouw innerlijk de afgelopen weken aan is gezet, wat er innerlijk gespeeld heeft of aan groei/processen doorlopen is.
Welke groei aan gezet is, welke uitdagingen je op je pad vind, maar ook waar je zelf voelt dat je naartoe beweegt.

De frequentie van 22-8-22 biedt een frequentie om jezelf ‘op te tillen’, om te groeien en uit te rijzen boven dat wat doorleeft is, bewust gemaakt is, en biedt stimulans om van daaruit verder te groeien, op te rijzen in bewustzijn, vanuit datgene wat bewust gemaakt of geworden is in deze tijd.

Dat voelt ergens ook als tijd voor actie. Na de eerste integratie periode na de 8-8-22 energie, is het tijd om dat wat doorlopen is om te gaan zetten in praktische concrete stappen, waarbij binnen- en buitenwereld ook met elkaar in balans kunnen functioneren. Waarbij ziel en mens-zijn nog dieper hand in hand kunnen gaan. Waarbij het hart en de lemniscaat energie (de 8) je telkens terug kunnen brengen of helpen afgestemd blijven op je nulpunt en je midden.

De energie van vandaag is als de weging van het hart van Ma’at, de weegschaal die helpt verhelderen waar je groei al zo geintegreerd en gegrond is dat deze belichaamd kan worden. En waar dat nog niet lukt, wordt in de 22-8-22 energie gestimuleerd om in een hogere frequentie te gaan trillen (dat zet dus ook nieuwe groei aan) zodat de balans in je Zelf verder bekrachtigd én ervaren kan worden.

Er is nog veel meer te vertellen over de 22-8-22 codering, maar dit is het voor nu, wat gedeeld wenst te worden.

Heb een bijzondere dag vandaag!

© Willemien Timmer, 22-8-22