Energetische update: De energie van december 2022

.

En zo wandelen we de energie van december alweer binnen (tijd dus voor een nieuwe energetische update). Een jaar wat om vliegt, tijd gaat ongekend snel. Misschien ook wel omdat tijd een illusie is, een bedenksel en creatie gekoppeld aan de 3D wereld, die steeds meer doordrenkt raakt van de hogere trillingssferen. Daar waar de sluiers en afgescheidenheid van 3D steeds meer aan het verdwijnen is.

December, de laatste maand van een Meesterjaar waarin ongekend veel is omgezet, gewijzigd en aan het licht is gekomen. Een Meesterjaar die een enorme versnelling in bewustzijn en groei heeft gebracht, maar ook het steeds verder uiteenvallen van de matrix bewerkstelligd.
Een Meesterjaar aan persoonlijke en collectieve beproevingen en inwijdingen.
Een Meesterjaar, wat in deze laatste maand, de puntjes op de i komt zetten. En helpt met de afronding van processen van dit jaar, evenals dat het helpt voorbereiden op de start van het nieuwe jaar. Innerlijk in elk geval.

Energetische update: De energie van 1-12-2022

Met de start van december in een frequentie van 1-1-2-222 helpt deze trilling je de overgang te maken vanuit de november energie naar de overkoepelende energie van 2022.

De energie van de 1-1 of 11 gaat over op eigen benen staan. In verantwoordelijkheid, basis, gronding, vertrouwen en stevige bedding. Staan voor wie jij Bent, jouw licht, jouw liefde, jouw kracht. Maar ook bewust staan voor al jouw nog aanwezige wonden, kwetsuren, onbewustzijn en nog te bemeesteren processen.
Staan voor wie jij Bent, met alles er op en er aan dus.
Erkenning van jouw Zelf en Zijn in zoverre je dat als mens al her-innert hebt.

De energie van 2022 gaat over de blauwdrukken van Bron en het oprijzen naar die oorspronkelijke frequentie binnen ons wezen.

De energie van de 222 of 2222 gaat over het oprijzen in de kracht van jouw bewustzijn of bewuste Zijn.
De energie van 222 is ook een 6, oprijzen in jouw bewustzijn IN de materiele wereld, op aarde dus.

De energie van 2222 is ook een 8, de lemniscaat: in balans, in je midden en in verbinding met de oneindigheid die jij Bent in je grootse wezen. Ver voorbij de denkbeeldige begrenzing van je menselijke perspectief.

De energie van vandaag, met de start van de decembermaand biedt dus nogal wat mogelijkheden tot stabilisatie, integratie, balans, staan, Zijn, oprijzen, groei en bewustwording aan in potentie.
Wat ieder hiermee doet of hierbij ervaart hangt uiteraard af van waar je staat op je groeipad en hoe bewust je daarin ervaart en be-leefd.

Het is in elk geval een poort, een dag om heel bewust de 12-energie van december binnen te stappen. Bewust van het feit dat december altijd een maand is van afronding en voorbereiding. Een maand om dieper naar binnen te keren, te bespiegelen en reflecteren. Waar ben je doorheen gewandeld dit jaar in je innerlijk? Waar is groei bemeesterd en geïntegreerd? Waar liggen nog groeikansen? Of waar dienen nog puntjes op de i gezet te worden?

De energie van december, de 12 en de 3: Drievoudig pad van 9

Van 3 t/m 12 december, 12 t/m 21 december en 21 t/m 30 december bewandelen we jaarlijks in december een drievoudig initiatiepad in de 3-3 energieën.
Dat betekend dat de drievoudigheid van ons bewustzijn dubbel wordt aangetrilt: enerzijds de aardse energie stromen die we kunnen rekenen tot het mannelijke, vrouwelijke en kind. Waarbij het voornamelijk gaat om de kwaliteiten die deze aspecten op aards niveau in ons weerspiegelen.
Het vrouwelijke: gevoelskracht, intuïtie, zorgzaamheid, helend vermogen, zachtheid, compassie, etc.
Het mannelijke: de doe-kracht, stevigheid, staan, actie, etc.
Het kind: flexibiliteit, speelsheid, stroming, verwondering, vrije stroom, etc.

De tweede 3 staat voor de drievoudigheid van onze Goddelijke Man, Vrouw en Kind kwaliteiten, die puur en onbevlekt zijn. Het zijn de oorspronkelijke energieën die niet verwond, verdraait of met elkaar in strijd (onbalans) geraakt zijn.

Wanneer we drie keer een initiatiepad in deze 3-3 energieën doorlopen, geldt dat ook als een drievoudigheid van initiatie. Het biedt binnen de verschillende periodes van 9 dagen steeds andere groeimogelijkheden aan om de man-vrouw-kind energieën met elkaar uit te lijnen en in balans te brengen. De gewonde aardse energie stromen, met de onbevlekte Goddelijke stromen in ons hoger bewustzijn. Waardoor we steeds meer ruimte in ons mens-zijn creëren om de oorspronkelijke potentie van ons Wezen binnen te laten in ons dagelijks leven.

De energie van de 9 gaat over tot voltooiing brengen. Het gaat over het bewandelen van de 9-dimensies waarin wij gewond zijn geraakt gedurende vele zielservaringen in verschillende sferen.
Het 3-voudige pad van 9 dagen door de maand december heen zorgt dus voor een inwijdingsweg door alle patronen die in ons zijn aangeraakt gedurende dit jaar, en alles wat geheeld is.
Daar waar die elementen bewuster kunnen worden, met elkaar kunnen verbinden, daar ontstaat een voltooiing van doorleefde processen.

Daar waar de laatste maand van het jaar toch al gaat over het bewust terug trekken, naar binnen gaan voor reflectie van het afgelopen jaar, om je voor te bereiden op het nieuwe jaar, helpt dit drievoudige pad van 9 om heel gericht en gedoseerd de puntjes op de i te zetten.

Energetische update: Het 12-12 Portaal

Op 12 december betreden we het 12-12 Portaal. Niet alleen start dan de tweede cyclus van 9 dagen in de 3-3 energie. Ook is dit een krachtig Portaal waarbij de resonantie van de 12 bekrachtigd wordt.

De energie van de 12 resoneert door op je multidimensionaal bewustzijn, wat uit 12 dimensielagen bestaat (en een 13-de overkoepelend of alomvattend veld).
De trillingsverhogingen van dit portaal trillen al jouw 12 dimensielagen aan en brengen deze in beweging. Daar waar je al in je midden en in je gronding kunt zijn, zullen dus heel veel hogere bewustzijnslagen en lichtcoderingen binnen kunnen komen in je menselijke ervaringsvoertuig. Wat betekend dat hogere verbindingen met Hoger Zelven, kennis, informatie, kwaliteiten en Zielservaringen bewuster kunnen worden in je mens-zijn.

Daar waar ruimte is (gemaakt) in je basis kan dit echt gaan landen, gronden en verankeren en je trilling (op aarde) blijvend wijzigen. Je trilling wordt dus (ook fysiek) immens verhoogd en dat betekend ook dat je vanuit hogere (en andere) perspectieven naar je Zelf en de wereld zult kunnen kijken.
Dat kan ook behulpzaam zijn bij de processen die je deze maand nog doorloopt om jouw 2022 tot een voltooiing te brengen, waarmee je je bewustzijn voorbereid op de 2023 energie en bijbehorende Meester groei.

Energetische update: Het 21-12 Portaal

De derde cyclus van 9 dagen start op deze bijzonder krachtige portaaldag. De winter zonnewende valt hiermee samen.
De winterzonnewende is het keerpunt waarop het licht langzaamaan begint terug te keren. Het is het punt waarop de zon boven de Kreeftskeerkring staat, waarbij de dagen weer langzaam langer worden (op het noordelijk halfrond). Het is letterlijk een omslag punt. De (weder)geboorte van Ra: de terugkeer van het Licht.
Er zullen dus heel vernieuwende lichtcoderingen en verhogende trillingen binnen stromen in ons bewustzijn op deze dag.

Op 30 december rond de laatste dag van de derde cyclus van 3-3 inwijding af, we zijn dan inmiddels 9 dagen aan het bewegen door de effecten van de bewustzijnsshifts van voorgaande data heen. Het is een dag voordat wij het oude jaar gaan verruilen met het nieuwe. Deze Portaaldag brengt een laatste voorbereiding op het overstappen naar het nieuwe jaar.

Over de latere data in deze maand zal ik vast en zeker nog wel een energetische update gaan schrijven, wanneer het het juiste moment is. Maar voor nu heb je zo vast een overzichtje van de meest belangrijke data.

Ik wens ieder een prachtige, magische nieuwe maand toe!

© Willemien Timmer, 1-12-2022

Tijdens deze 4 belangrijke portalen van december 2022 verzorg ik weer afstand activaties en transmissies binnen de portaal energie van dat moment. Afgestemd op de potenties en mogelijkheden van elk portaal in combinatie met de aanwezige deelnemers.
Meer informatie of hoe je mee kan doen, vind je hier.