Energetische verschuivingen

Bijzondere interessante energetische verschuivingen, openingen en verbindingen die momenteel gaande zijn in de mannelijke energieën. Enorme versnellingen in bewustwording en gevoel. Bijzonder om op te merken.

Ik zie het momenteel op dagelijkse basis gebeuren en bemerk het ook innerlijk in de man-vrouw energie. Er schuift iets naar meer balans, (h)erkenning en gelijkwaardiger verbinding waarin beide krachten erkend en gelijkwaardig gewaardeerd worden voor wat ze zijn. Waardoor verbinding op een nieuw (dieper) niveau mogelijk is.
Diepere oer verbindingen die naar voren komen, verschuiving in zielsfamiliestructuren en op aards vlak nieuwe verbindingen en samenwerking wat ontstaat.
Is sinds vorige week ongeveer in verschuiving, beweging en verdieping.

Meer mensen die dat zo ervaren?

We staan aan de vooravond van weer een mega versnelling in bewustzijn en trillingsverhogingen die er aan komt (zoals ik nu voel in juli-augustus) en dit is ‘slechts’ de voorbode ervan, de aanloop in trillingsversnellingen daar naartoe. En de omkerende transformatie periode is een voorbode voor de trillingen van 2020.
Wanneer het juiste moment daar is zal ik me hier dieper op afstemmen en meer informatie daarover delen.
Fasten your inner seatbelts, almost ready to ’take off’!

©  Willemien Timmer, 14-5-2019 (tweede 5-5 Portaal)