Het 22-11-22 portaal

 

In de energie van vandaag, 22-11-22, een dag voor nieuwe maan, lift de energie je op om dieper innerlijke balans te vinden en of ervaren.

Zowel de energie van deze seizoensperiode als van de nieuwe maan brengt een beweging naar binnen. Naar een diepere verbinding met jezelf, reflectie op wat er innerlijk in je leeft, waar je tegenaan loopt, om rust in chaos te vinden, te evalueren waar je al doorheen bewogen hebt de afgelopen groeiperiode en om te ervaren wat er losgelaten mag worden.

De energie van het 22-11-22 portaal geeft daartoe een bekrachtiging en of aanzet om je innerlijke balans te (her)vinden, zodat je vanuit rust en je midden deze periode van naar binnen gaan met een neutralere blik te beschouwen.

De energie van 22 gaat over het oprijzen in je eigen kracht. Het opliften of verhogen van je eigen trilling naar Meesterschapskwaliteiten.

De energie van de 11 gaat over staan in je meesterschap, op eigen benen, verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven en creaties daar binnen. Over stevigheid, balans, bedding en gronding.

De 22 aan weerszijden van de 11 (22-11-22l  werkt als een weegschaal, die in balans is. Het stimuleert en bekrachtigt het steviger in je meesterschap te gaan staan vanuit de oprijzende kracht van je bewustzijn.  En helpt je dus om vanuit kracht (meer) te Zijn wie je Bent, in dit nu-moment, op dit punt van jouw groei.

Als een startpunt van waaruit we dieper de ‘donkere dagen’ van het seizoen in gaan die uitnodigen tot naar binnen gaan. Waardoor je met meer (helder, gebalanceerd) bewustzijn deze fase kunt betreden.

Geen winterslaap dus, maar een actief aanwezig naar binnen keren om te verhelderen waar jouw focus en inte tie naar uit gaan, de route die je wenst of hebt te volgen, van binnenuit, geleid door je eigen hoger bewustzijn.

 

Afstand activatie en transmissie

De afstand activatie en transmissie die ik vanavond verzorg zal je ondersteunen om dit bewust(er) te ervaren en te belichten op wat er in jou gezien, gevoeld, geleefd wil worden. En ondersteund bij bewustwording op wat de instroom van hogere trillingen vandaag in de 22-1-22 energie jouw bewustzijn en groei te brengen heeft!

Meer info hierover vind je hier.

Na deze activatie ontvang je geen verslag maar mp3 opname!

Heb een magische dag!

© Willemien Timmer, 22-11-22