Nepht-Het of Nephthys

Nept-Het oftewel Nephthys, ‘Vrouwe van het Huis’, verbonden met de innerlijke magie en scheppingskracht. Met de reis door de Onderwereld (o.a. het onderbewuste) en nieuwe geboorte (o.a. transformatie).
Vrouwe van het Huis duidt ook op je innerlijke, veilige, heilige Ruimte innemen in verbinding met alle delen van je Zijn.
Zuster energie van Aset (Isis), Asar (Osiris) en Setek (Seth). Daarnaast ook kosmische wederhelft van Setek (Seth).
Bescherming van en in diepe verbinding met hart-ziel-processen die doorlopen worden. Op dit moment diep verbonden aan de Puz-ziel-tocht die ik al enige tijd doorloop, rondom o.a. de verdraaiingen van Seth, in dit geval in diverse dimensie sferen en met uitwerking op fysiek/aards vlak. Waarbij Seth ook het verwonde, verdraaide Ego Zelf o.a. weerspiegelt. Evenals het oorspronkelijk Gouden Ego dat behoort tot ons totale Zijn.
Processen die zowel persoonlijk als collectief aan de orde zijn om innerlijk te gaan doorgronden.
Hier verbonden met de Shen, de eeuwigheid of eeuwige cyclische tijd binnen schepping, waar binnen onze Zielservaringen zich op vele dimensielagen tegelijkertijd afspelen.

I love to teach you more of this ancient universal knowledge! 💖 Dat is mijn passie rechtstreeks vanuit hart en ziel, tappend uit vele eigen doorlopen herinneringsprocessen, inzichten, her-innerde oerkennis vanuit mijn wezen en vanuit Bron.

Wil je meer hier over weten en of vooral ook zelf gaan voelen en herinneren waar dit over gaat?
De magie, kennis, wijsheid en informatie van het Oud Egyptisch Bewustzijn voor de Ascensie processen in het nu weer in trilling en herinnering brengen??

Lees dan hier even verder, want volgende maand vind er een bijzonder krachtige 2-daagse activatie en transformatie workshop plaats, waarbij je heel veel dieper inzicht hierin krijgt en die als een diepe inwijding in je Zelf ervaren kan worden!!
Meer info vind je hier.

Tevens biedt ik vele andere mogelijkheden om dieper de oersymboliek, kennis, energie en bewustzijn via het oud Egyptische veld te helpen her-inneren, voor de bewustwordings processen in het nu.
In het najaar verwacht ik ook weer de Ancient Egyptian Healing Light opleiding aan te gaan bieden, waarbij we heel diep in deze bewustzijnsvelden (binnen je Zelf en jouw uitlijning daarmee) gaan duiken. Waardoor je jouw Zelf, jouw herkomst, universele (vergeten) kennis, scheppingskracht en inzichten daarin weer in wedergeboorte gaan brengen. Wat dienend is in alle processen die we in deze tijd doorlopen qua Ontwaken in bewustzijn.
Zie voor meer info mijn website of voel je vrij me te mailen via info@praktijk-apofyliet.nl

© Willemien Timmer