Laden Evenementen

Uniek 10-daags Tempel Kristal Initiatie Pad Special op afstand

Een Tempel Kristal Initiatie Pad, maar dan net even anders!

 

Van 21 tot en met 30 december 2021, mag ik weer een bijzonder meerdaags initiatiepad aanbieden die voor jou en jouw kristal een bijzonder krachtige transformatie zal komen brengen.

In deze 10-daagse zitten  het krachtige 21-12-21 Portaal en Winter zonnewende als ook het 30-12-21 Portaal  besloten. Twee intense krachtportalen die beide ook resoneren op de 3-3-3 codering, die essentieel is in deze laatste maand van 2021 en in voorbereiding op 2022, een Meesterjaar!

(Meer daar over lees je hier in de artikelen over de december 2021 energie en de 3-3-3 portalen).

Het voelt een beetje alsof dat dit de ‘knallende afsluiting’ van 2021 wordt, als afsluiting van alle processen en Meesterschapsgroei in 2021 en een krachtige voorbereiding op 2022. Deze portaaldagen, als ook de energie en (collectieve) processen van deze periode zullen mee genomen worden in de afstemmingen en het verslag! Zo krijg je meer zicht op wat er gaande is momenteel en hoe jij in je bewustzijnsgroei daar je voordeel  mee kunt doen. (Door inzicht te verkrijgen waardoor een ruimer bewustzijn geïnitieerd wordt).

 

Het Tempel Kristal Inwijdingspad verloopt normaal gesproken in 9 dagen. Maar dit keer mag ik opnieuw een extra aanreiking doen! En omvat het een uniek 10-daags Tempel Kristal Initiatie Pad.

Een extra dag wordt voor deze keer toegevoegd aan het Initiatie Pad, waarbij specifiek de energieën van deze tijdsperiode mee genomen gaan worden. De coderingen, frequenties en potentie van deze dagen in combinatie met de energie van mei 2020 worden dieper gelinkt aan jouw kristal zodat de potentie van verankering, gronding en belichaming van je Oorspronkelijke Mens Codes en het Christus Bewustzijn een extra stevige basis en bekrachtiging mee krijgt.  Dat betekend dat je Tempel Kristal nog veel doelgerichter op jouw persoonlijke processen van groei in 2021 door zal gaan werken.

De 13 Moeder Kristallen, die de activatie van Tempel Blauwdrukken in jouw kristal realiseren, waardoor jouw kristal tot een Tempel Kristal omgevormd wordt, hebben in 2019 een krachtige upgrade van energieën ontvangen in het Egyptische veld. Dat betekend dat zijn weer nieuwe mogelijkheden, energievelden en hogere uitlijning zullen gaan doorgeven.

Daarnaast zal op de 10-de dag een 14-de Meesterkristal vanuit Egypte een extra initiatie toe voegen. Dit Meesterkristal bevat een ongekend groot bereik in de bundeling van verschillende energie- en informatie lijnen en kan daarmee alle dimensielagen samenvoegen. Het komt uit een gebied waar vele Ascensielijnen samenkomen (een mega vortex) en bevat dus energie en informatie van al deze velden van bewustzijn die hier passeren en samen vloeien.

Dit kristal zal ook een diepe gronding en verankering binnen brengen in de energie, die stimulans in je Tempel Kristal en in jouw bewustzijn zal bieden om zeer diep te kunnen gronden, waardoor belichaming van al jouw potentie steeds krachtiger zal gaan worden!

Tevens staat het 14de kristal indirect voor het 14-de deel van Osiris, die de kracht van herrijzen in de Oorspronkelijke energie en in Meesterschap symboliseert.

Het 14-de deel van Osiris wordt weerspiegelt door de fallus, die symbool staat voor de vruchtbaarheid en nieuwe creatie die vorm gegeven wordt.

A deze kwaliteiten stromen dus ook mee in de 10-de dag initiatie, zodat al jouw potentie ook werkelijk vrucht kan gaan dragen, vanuit jouw Oorspronkelijke energie die steeds dieper werkelijk op aarde gegrond en belichaamd kan worden!

De energie van de bijzondere dagen binnen deze 10-daagse zijn uiteraard als krachtige boost, trillingsverhoging en diep transformerende kracht ook opgenomen en meegenomen in dit Initiatie Pad en zullen ook zeker een extra bekrachtigend effect hebben!

Juist door deze 10-daagse in de laatste maanden van 2021 te doorlopen geeft dit een krachtige boost aan de afrondende processen van deze maand en dit jaar, in voorbereiding op het nieuwe jaar.

 

Dit inwijdingspad vindt plaats op afstand.

Alle informatie over het gebruikelijke 9-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad vind je hier.

De extra 10de dag staat hier boven als aanvulling beschreven.

 

Dit unieke 10-daagse Tempel Kristal Initiatie Pad bedraagt qua uitwisseling € 155,-

Dit is exclusief kristal en eventuele verzendkosten. En inclusief een zeer uitgebreid verslag van alle energieën waarin jouw energie (en jij via het kristal) ingewijd zult worden.

 

Via deze link  kun je lezen over welke kristallen geschikt zijn, hoe het werkt, wat je er voor je Zelf uit zult kunnen halen.

 

Wens je deel te nemen aan dit unieke Tempel Kristal Initiatie Pad?
Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.nl

 

 

Voor herhalers en of een upgrade van je eerder geactiveerde Tempel Kristalmet alle toevoegingen van de energie van 2021, geldt een korting!

Voor eerder geactiveerde Tempel Kristallen kan deze 10-daagse een upgrade in energie aanreiken. Dat betekend dat je Tempel Kristal volledig uitgelijnd wordt ook met de energie van dit en komend jaar, de energieën die daarin mee stromen voor de persoonlijke bewustwordingsprocessen. Maar ook de toevoeging van de 10-de dag biedt een extra activatie aan jouw Tempel Kristal. Een verdieping dus, die door gaat resoneren in je Tempel Kristal als specifiek uitgelijnde ondersteuning in de immense groeiprocessen die in 2020 doorlopen worden.

Je Tempel Kristal zal nog sterker gaan werken, de connectie zal verdiepen en bekrachtigd worden en je kristal zal nog steviger kunnen ondersteunen in gronding en belichaming.

De uitwisseling voor herhalers (met hun eerder geactiveerde Tempel Kristal)  bedraagt € 122,-

 

Wens je deel te nemen aan dit unieke Tempel Pad?
Laat dan wat van je horen via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!