Het 12-12-21 Portaal

 

Op 12 december betreden we het 12-12-21 Portaal. Niet alleen start dan de tweede cyclus van 9 dagen in de 3-3-3 energie. Ook is dit een krachtig  Portaal waarbij de resonantie van de 12 bekrachtigd wordt. De energie van de 12 resoneert door op je multidimensionaal bewustzijn, wat uit 12 dimensielagen bestaat (en een 13-de overkoepelend of alomvattend veld).
De trillingsverhogingen van dit portaal trillen al jouw 12 dimensielagen aan en brengen deze in beweging.  Zie ook hier.

Daar waar je al in je midden en in je gronding kunt zijn, zullen dus heel veel hogere bewustzijnslagen en lichtcoderingen binnen kunnen  komen in je menselijke ervaringsvoertuig. Wat betekend dat hogere verbindingen met Hoger Zelven, kennis, informatie, kwaliteiten en Zielservaringen bewuster kunnen worden in je mens-zijn.
Daar waar ruimte is (gemaakt) in je basis kan dit echt gaan landen, gronden en verankeren  en je trilling (op aarde) blijvend wijzigen.

Je trilling wordt dus (ook fysiek) immens verhoogd en dat betekend ook dat je vanuit hogere (en andere) perspectieven naar je Zelf en de wereld zult kunnen kijken.
Dat kan ook behulpzaam zijn bij de processen die je deze maand nog doorloopt om jouw 2021 tot een voltooiing te brengen, waarmee je je bewustzijn voorbereid op de 2022 energie en bijbehorende Meester groei.

 

Polariteiten en vereniging van

De energie van het 12-12-21 portaal resoneert ook door in de vrouwelijke (1) en mannelijke (2) energieen en de verbinding tussen beide. Deze polariteiten of tegengestelde krachten vinden elkaar in het midden. De 12 energie stimuleert die verbinding en daar waar tegengestelde krachten samen komen ontstaat een nieuw veld. Een nieuwe trilling, potentie en energie. In de numerologie zie je dat terug in 1+2=3. Dit is wat we ook het Heilig Huwelijk noemen: vanuit de verbinding en versmelting van vrouwelijk en mannelijk, ontstaat het kind, het derde veld, die kenmerken van beide tegengestelde krachten in zich draagt, maar ook een totaal nieuw, ruimer bewustzijn is dat beide overstijgt.

 

De energie van de 3 en de 333 portalen

De 3 is gerelateerd aan de Goddelijk Kind energie. De onbevlekte energie van puurheid, onschuld, speelsheid, creativiteit, authenticiteit,  vrije stroming.

De energie van 12-12-21 is ook een 333 portaal en de driedubbele 3 is een bekrachtiging en meestergetal wat enorme trillingsverhogingen en beweging tot verandering inzet. Verandering en beweging om gestagneerde kind-energie om deze te bevrijden, transformeren en helen. Zodat onze authentieke kracht weer vrij kan komen. Je eigen Goddelijke Kind-stroom weer vrij kan stromen, waarmee je veel dieper in je oorspronkelijke energie kunt Zijn en leven.

Vele mensen zitten nog boordenvol gestagneerde en gewonde kind-energie, waardoor hun werkelijke licht, kracht en bewustzijn niet her-innert kan worden. Mensen niet hun plek in kunnen nemen, hun midden innerlijk kunnen vinden en de oorspronkelijke uitlijning met wie zij werkelijk Zijn kwijt zijn. Laat staan dat kunnen belichamen.

De 333 Portalen van december brengen een boost aan upgrades en stimulerende energieën om op 12-voudig niveau deze frequenties weer in herinnering te brengen. Voor ieder op een eigen passende manier, aansluitend op wie je Bent en jouw ervaringen op aarde.

Ieder krijgt daar zijn eigen portie van, zoals ieder momenteel ook sterker dan ooit een portie eigen pijnpunten, uitdagingen en groeiprocessen op z’n bordje heeft liggen.

De 333 portalen van december 2021 zijn 3-12-21, 12-12-21, 21-12-21 en 30-12-21.

 

12-12-21

De energie van 12-12-21 draagt een omkering van de oude energie in zich, in de spiegeling van de 12 en de 21. De oude (verwonde) kind energie wordt aangetrilt om te gaan helen zodat de oorspronkelijke kracht weer vrij kan komen en stromen.

Er is een DNA wijziging voelbaar in de energiecodering die binnenstromen,  die invloed hebben op het fysieke systeem. Om ook op 3D niveau wijzigingen toe te laten. De oude programmering wordt gewijzigd en hersteld naar een oorspronkelijker trilling. Zodat het lichaam veel hogere trillingen weer toe kan laten en oorspronkelijk licht door het fysieke systeem vrijer kan stromen.

Balancering van gepolariseerde krachten, zoals mannelijke en vrouwelijke energie en kwaliteiten, onbewustzijn en bewustzijn, licht en schaduw, angst en liefde. Stimulans dat tegengestelde krachten elkaar ontmoeten en verbinden in het midden.

Het totale multidimensionaal bewustzijn wordt aangetrilt in de trillingsverhogingen zodat we in elke dimensielaag kunne groeien, verbinden, herrijzen en op een hogere trilling kunnen her-inneren, bewust worden en groeien.

 

Afstand activatie in deze energie

In en vanuit de potentie van vandaag verzorg ik vanavond weer een afstand activatie om je te ondersteunen in deze energieën en de integratie daarvan .Meer daarover vind je hier.

 

Heb een magische portaaldag en Be the change you wish to see in this world in transition!

 

© Willemien Timmer, 12-12-21