Laden Evenementen

Activeer jouw Transformerend Vermogen in de energie van de 11-1-1-8 Poort

De energie van vandaag resoneert op de 11-11-8 codering welke een bijzonder krachtige Potentie en Power in zich draagt.

De 11-11 is bij uitstek een Transformatie Portaal en de 8 frequentie brengt de verbinding met de Oneindigheidscoderingen van jouw Wezen.

De activatie en transmissie van vanavond zal deze energieen dieper in jouw bewustzijn voelbaar gaan maken. Zal diepe activaties van je eigen DNA coderingen mogen binnen brengen om je eigen Oer Scheppend en met name Transformerend Vermogen dieper te activeren.

Wanneer je aanspraak kunt maken op je eigen Scheppend/Transformerend vermogen, kun je tot in de kern jouw Zelf helen, op elk vlak. Kun je oude verdraaiingen, patronen en knelpunten dieper bewust gaan maken, omarmen en herscheppen. Transformeren dus.

De energieen van dit moment zijn een krachtige initiator om je eigen Transformatie Vermogen weer te gaan herinneren en activeren, vanuit de Oneindigheids/ Onsterfelijkheidsvelden, maar ook gekoppeld aan de basis (de 1- energie van januari). Dit biedt een krachtige activatie om niet alleen energetisch, maar ook echt gekoppeld aan je menselijke belichaming, grote stukken opschoning, heling en wijziging aan te brengen in jouw lijf, leven, bewustzijn en ervaring!

Jij wordt weer (steeds meer) Meester Schepper over jouw leven en bewustzijn!
Jouw bewust Scheppend Vermogen kan steeds meer aan het stuur staan van je leven!

Zie ook dit artikel voor meer informatie!

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!