Laden Evenementen

Afstand activatie 8-1-1-8 Poortfrequenties

Deze afstand activatie is gericht op de frequenties van de 8-1-1-8 energie vandaag, in de dagenergie van 8-1-18.

De energieen van deze dag resoneren op een krachtige balancerende werking van alle delen in je Zelf die nog in strijd zijn, worstelen en stoeien met dualiteit. Dat betekend dat diepere onbewuste lagen in deze energie verder open kunnen gaan om naar de oppervlakte te komen, om zichtbaar te worden, voelbaar te worden en zodat deze kunnen worden ‘aan gekeken’.

De diepere bedoeling daarvan is een doorgronden en omarmen van datgene wat jou nog hinder doet ervaren op je pad, wat je stagneert, afhoudt van actie of dieper voelen, wat je nog ondermijnt en je perspectieven kleurt met oude angst of patronen.

De energie van de 8-1-1-8 codering staat vandaag centraal om juist datgene wat vandaag in jou aan het licht wenst te komen direct dieper ui te lijnen met jouw eigen innerlijke kracht, te balanceren en daarmee te helen.

De frequentie van de 11 (in het midden) heeft een diepgaande transformerende werking en helpt je in eigen uitlijning en in eigen kracht zetten, ook in je aardse mens-zijn.

Ongeacht of je stoeit met mentale patronen, emotionele, of op welk ander vlak dan ook. Je eigen kracht en transformerend vermogen wordt aangesproken in deze energie, en in de afstand activatie van vanavond extra sterk uitgelicht om zo bewust als mogelijk in je Zelf te ervaren.

De energie van deze codering/dag draagt een immense potentie in zich om alle polariteiten in je (man-vrouw, licht-schaduw, angst-liefde, etc.) echt diep met elkaar uit te lijnen en te balanceren. Wat een krachtige ankering kan vinden ook in je basis en mens-zijn. En dus een krachtige basis biedt voor dit nieuwe jaar!

Tijdens deze activatie zal er een diepere ervaring mogen ontstaan van deze energie codering en wat deze voor jouw persoonlijke processen kan betekenen. Diepere bewustwording, balancering, healing en verheldering mogen daarbij naar je mens-zijn toe komen/stromen. En een (her)uitlijning van je basis (mens-zijn) en Zielen Blauwdruk kunnen daardoor krachtiger verankert worden!

 

De activatie vindt plaats van 20.30-21.00 uur (Vaak met uitloop).
En de investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!