Laden Evenementen

Egyptian Healing Light – Healing Verwendag

Deze dag staat in het teken van krachtige helende Egyptische energieën die je ook zelf zult gaan ervaren en ontvangen.
Vanuit een afstemming op de Egyptische energie worden jouw trillingen en bewustzijn hiermee meer uitgelijnd en aangetrilt. En zullen we vanuit deze afstemming voor en met elkaar mogen samenwerken aan het scheppen van een helend veld.
Binnen dit helend veld krijgt elke deelnemer een persoonlijk afgestemde healing van de mede deelnemers (groepshealing).

Naast healing met handen en of bewustzijn, soundhealing, zullen ook kristallen, Egyptische helende oliën en andere healingtools ingezet kunnen worden.

Doel is om voor en met elkaar een veld van gelijkwaardige samenwerking te scheppen, waar binnen ieders bewustzijn heling en verdieping mag ontvangen worden.
Maar ook de ervaring van samen scheppen (co-creatie) en het ervaren dat geven ook ontvangen inhoudt, tegelijkertijd.
Het is een ‘doen’ en Zijn mix. En een balancering tussen geven en ontvangen. Want door samen te werken met elkaar als groep en zogezegd healing te geven, ontvang je ook, zij het op een andere manier dan wanneer jij de healing van de groep zelf ontvangt.

Juist de Egyptische energieën versterken je eigen helend vermogen enorm en be-lichten alles wat er in jouw bewustzijn aanwezig is. Dit biedt dus een krachtiger zicht en feeling op je eigen processen, op wat jij nodig hebt in je groei en op welke thematieken jij healing wenst te ontvangen.
De Egyptische energie werkt als een vergrootglas: die haarfijn uitlicht wat er ligt. Schaduw of licht, dat is volkomen oordeelloos.
Deze energie kan ook onbewuste Zielsherinneringen wekken aan parallelle/oude levens waarin je met healing of bewustzijnsinwijdingen hebt gewerkt, daarin getraind of opgeleid bent. Dus d.w.z. dat mogelijk ook deze kwaliteiten weer dieper bewust en herinnert kunnen worden, en daarmee weer inzetbaar worden voor je hier en nu groei.

Kortom een Helende Verwendag maar ook zeker een groeidag!!

Workshop van 11.00-17.00 uur
Investering in je Zelf bedraagt als januari aanbieding € 99,99 (in plaats van € 111,-)  incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

Aanmeldingen mogen verlopen via: info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!