Laden Evenementen

Afstand activatie 6-6 Portaal

Hoewel deze afstand activatie 1 dag voor het 6-6 Portaal plaatsvind, zal de energie zowel gericht zijn op de datum/energie van vandaag (5-6-2020) als op het 6-6 portaal. Op 5 juni is er een ‘lichte’ maansverduistering van de volle maan, waarbij de maan slechts enkele tinten donkerder gekleurd wordt omdat deze door de schaduw van de aarde beweegt.

Een interessant moment en energie, waarbij de schaduw van aardse realiteiten in de gevoels- en onbewuste emotie wereld sterker bewust kan worden. Wat mogelijkheden tot ‘omkering’ biedt.

Niet alleen verbind dat de energie van de 5, die ook gedurende mei 2020 zeer actief veel beweging heeft gebracht, met de energie van de 6, de materie. Ook biedt deze activatie en transmissie een directe ondersteuning bij de hele 6-6 Poortdag, die op dat moment nog voor ons ligt.  Het is even een andere insteek dan anders. 🙂

We zullen tijdens deze activatie en transmissie afstemmen op de energieen van dat moment en de komende portaaldag en de energie van deze maand. Kijk hier ook meer informatie over de energie van juni 2020.

Binnen deze context zal de afstandactivatie en transmissie plaats vinden en jouw aan mogen raken in voor jouw essentiële groeistukken hier binnen. Vanuit een veilig, gedragen veld.

 

De investering in je Zelf  €33,33 incl. btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!