Laden Evenementen

Workshop Van armoede- naar Overvloed bewustzijn

 

Overvloed is je geboorterecht!
Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt en is overal en altijd aanwezig.
Wij als Bronwezen Zijn overvloed, mits we vanuit ons midden scheppen, in balans, want dan ontstaan scheppingen gebaseerd op Heilige Geometrie. Dat is altijd in overeenstemming met het Leven!
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet in balans zijn, en dus niet meer op Overvloed afgestemd zijn.
De rechte verbinding met de eigen Bron is verbogen door onbewuste patronen, overtuigingen, emotionele programmeringen, overlevingsprogramma’s en verwondingen (van eeuwen). De afstemming op overvloed zijn we kwijt geraakt door de verbuiging.

De verbuiging komt voort uit emotionele programmeringen (het idee van elkaar moeten helpen) en daarvoor de scheppings-/Godskracht inzetten vanuit persoonlijke belangen. Dat is het misbruik van de Godskracht, dat heeft geleid tot de Val van Atlantis. Die energie zit opgeslagen in geld. Daarom zit er zoveel lading op geld.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D uitdrukking en ervaring is van de energie van overvloed, maar het omvat zoveel meer dan dat.

 

Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten te ervaren, in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is? Zodat jij jezelf weer kunt afstemmen op jouw eigen overvloedbewustzijn?

 

Deze workshop is gericht op het weer leren manifesteren van overvloed vanuit je eigen bewustzijn, maar dan net even anders dan de rest! De Wet van aantrekkingskracht ook op fysiek niveau toepassen.

Doordat je weer gaat leren resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit (lichaams)bewustzijn.

Jouw bewustzijn is de Sleutel in wat je aantrekt en manifesteert! Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie. De weerstand en hardheid van het systeem is uiteindelijk je eigen armoedebewustzijn en daaraan vast blijven houden. Dat gebeurt (meestal) onbewust. En daarvoor is bewustzijn nodig. Deze workshop helpt daarbij.

Geen trucjes of standaard technieken, maar krachtige praktische handvatten en diep zelf onderzoek, belichten van je eigen armoedebewustzijn en stagnaties, wat leidt tot bewust Zijn van jouw overvloed stroom vanuit je eigen Bron afstemming.

De afstemmingen en meditaties brengen je in een krachtige verhoogde energierilling waardoor zaden van het overvloeds-licht in jou weer gezaaid worden. Hier kun je thuis ook zelf verder mee aan de slag om die ‘zaden’ te laten ontkiemen. Hoe vaker je iets herhaalt, hoe krachtiger het wordt. Zodat je de oude programma’s in jouw bewustzijn kunt transformeren en ruimte schept voor het belichamen van je eigen overvloed bewustzijn. Besef ook dat het armoedebewustzijn levenslang heeft kunnen opstapelen. Verwacht dus ook niet dat na één keer de oefeningen doen je meteen overvloed zult ervaren.

Hoe graag wij jou ook overvloed toewensen, eerst moet al het armoedebewustzijn getransformeerd zijn. Dat dien je zelf te doen.  Hoe meer armoedebewustzijn je loslaat/transformeert, hoe meer overvloed je zult gaan ervaren.

Een workshop die vanuit bewustzijn en bewustwording de natuurlijke kracht van overvloed weer in je aan gaat zetten en waarbij je (onbewuste) innerlijke armoede bewustzijn dieper doorgrond en geheeld kan worden. Werkend vanuit een diep innerlijk bewustzijn en belichaamde kracht is wat het verschil maakt en je eigen overvloed bewustzijn werkelijk in de ‘stof’ doet gronden.

 

Deze workshopdag gaan we aan de slag met het onderzoeken van eigen inzichten in en de omkering van jouw armoedebewustzijn. Maar ook met de innerlijke overvloed coderingen en het wekken van jouw Creatiekracht. Wanneer dat vanuit een diepe verbinding met je Zelf op alle lagen, en verbinding met Moeder Aarde en alle Goddelijke stromen tot stand gebracht wordt, kan het niet anders dan dat jouw Overvloed Code weer actief wordt.

 

In aanvulling op deze workshop raden wij aan om onze artikelen te lezen, hoewel sommige erg lang zijn. Maar soms zijn veel woorden nodig om het overvloedbewustzijn aan te raken. Lees ze op:

https://www.5d-geld.nl/category/artikelen/  en https://apofyliet.nl/wanneer-de-magie-haar-glans-verliest-deel-3/ en https://apofyliet.nl/geld-en-spiritualiteit/

 

De oude programmering van de 7 vette en 7 magere jaren doorbreken

De oude codering of programmering van ‘de 7 magere en de 7 vette jaren’ die een weerspiegeling zijn van de duale matrix waarin we of tekort of overvloed kunnen (be-)leven zal nader belicht worden en dieper bewust gemaakt worden. We gaan ontdekken hoe deze in jou nog werkzaam is en hoe deze in jou om te keren en te bevrijden is.

De energie van de (simpel gezegd) ‘7-7 codering’ nemen we bewust mee in de energie van deze dag. De 7-7 codering (van de oeroude programmering: de 7 magere en 7 vette jaren) werkt in het gehele collectief veld door, en daarmee ook in meerdere of mindere mate in ieders eigen bewustzijn.

Het doorbreken van deze programmering maakt een krachtige helende stroom vrij, om je eigen Creatiekracht weer dieper te activeren. Het meenemen van deze programmering in deze workshop biedt een krachtige ondersteuning en is zeker een meerwaarde in de thema’s die deze dag belicht, ervaren en bewust mogen worden.

De combinatie ook van zowel een mannelijke- als een vrouwelijke benadering zal op alle fronten andere aanrakingen en verdieping mogen brengen in je eigen mannelijke- en vrouwelijke creatiekracht en manifestatie vermogen. Beide ingangen bieden je namelijk wat anders. En gezamenlijk bieden ze een enorm draagvlak wat belicht, herinnert en gevoeld mag worden.

 

Praktische informatie:

Een workshop die vanuit samenwerking en bundeling van doorleefde en belichaamde kracht, kennis, wijsheid en inzichten vorm gegeven is.

Een workshop vanuit gelijkwaardig de mannelijke en vrouwelijke energie stromen, in een bundeling van kracht, wat tevens een Sleutel is voor werkelijke Manifestatie.

Wij zetten vanuit ons belichaamde overvoed bewustzijn samen een veld neer, waarin jij als deelnemer instapt. De energetische trillingen daarvan helpen jou om makkelijker met je eigen overvloed bewustzijn in contact te komen.

Het is dus ook belangrijk dat je live aanwezig bent zodat je op alle lagen (ook als mens) deze trilling binnen stapt.

Deze workshop wordt gegeven door van Patrick Scheers (5D-geld) en Willemien Timmer (Bewust Zijn Centrum Apofyliet) op 15-12-2019 in Bewust Zijn Centrum Apofyliet te Lippenhuizen.

 

Workshop van 10.00 uur tot 18.00 uur
De investering in jezelf bedraagt € 144,-  incl. BTW
Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt over gemaakt per bank.  Bij aanmelding per mail ontvang je de rekening- en adres gegevens.

 

Let op: Bij aanmelding zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan!
Dat betekend dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden zult kunnen tegen komen voordat de workshop plaats vindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen,. Voorbeelden hiervan zijn: een gevoel van ziek te zijn, extreme moeheid, je niet lekker voelen, mentale gedachtecirkels, innerlijke weerstand tegen de workshop, triggers die je weerhouden, etc.  Lees daar hier meer over!

 

De kracht van herhaling is essentieel om en nieuwe afstemming en nieuwe trilling helemaal te kunnen integreren en verdiepen in je eigen leven. Deze workshop is dan ook meerdere malen te volgen en zal telkens andere lagen en verdieping aan kunnen raken.

 

Wil je deelnemen aan deze bijzonder bewust makende dag?
Laat dan wat van je horen via Patrick: overvloed@5d-geld.nl
Of via Willemien:  info@praktijk-apofyliet.nl

 

Deze workshop vind plaats in Cuijck.

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!