Laden Evenementen

Afstand activatie voorhoofdchakra

 

In de energie van 10-6 zal deze afstand activatie en transmissie een krachtige her-uitlijning tussen derde oog, hart, buik en basis gaan bekrachtigen en of activeren.

De energie (en diepere activatie van) het derde oog dient uitgelijnd te zijn met het hart, buik(gevoel) n gronding voor een krachtig perspectief wat zowel gericht is op het dagelijks leven en mens-zijn, als ook met een verruimd perspectief vanuit eigen (Goddelijke en multidimensionale) uitlijning.

De energie van deze dag (in lineaire tijd) biedt een uitstekende ondersteuning om je hogere perspectieven en hogere zintuigen in trilling te verhogen en weer in lijn te brengen met wie jij nu Bent.

menselijk perspectief zowel als hoger (bewustzijn) perspectief mogen steeds meer weer hand in hand gaan. Dit is noodzakelijk voor een reële kijk naar wat in je even is.

Wanneer een voorhoofdchakra verder geopend en geactiveerd is, maar de uitlijning met hart, buik(gevoel) en basis ontbreekt, kun je je hogere inzichten niet werkelijk gronden en belichamen. Dan kunnen de hogere inzichten  of ingevingen niet werkelijk handen en voeten krijgen en deel uit maken van je hier en nu leven op aarde.  En ontstaat de kans dat je zowel gaat zweven, als ook dat de hogere perspectieven niet juist vertaalbaar worden in je persoonlijk groeiproces. Onderscheid waar inzichten of hogere informatie vandaan komt is dan ook moeilijk te traceren.

Een gegronde uitlijning gaat zowel de diepte als de hoogte in, dan pas ontstaat werkelijk balans!

Deze activatie en transmissie is gericht op het dieper uitlijnen van deze uitlijning en zal voor jezelf (in jezelf) ook krachtig verhelderend kunnen werken (meer zicht op eigen uitlijning, knelpunten, dieper in gevoel) en in de gronding landen waarmee de weg naar 3D mens-zijn meer open gezet wordt voor het indalen van hogere wezensdelen, kennis en verbindingen, etc.

 

De investering in je Zelf  €33,33 incl. btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!