De energie van de 7-de maand juli 2018

Vandaag betreden we de energie van de 7, de juli maand. Waarbij Scheppingskracht, herschepping en de Vrouwelijke Blauwdruk centraal staan, in al haar zachtheid, helende energie, vurige passie, innerlijke magie en transformerend vermogen!

Dit uiteraard te midden van alle persoonlijke en collectieve processen die getriggert en omhoog gehaald worden door alle trillingsverhogingen (via Portalen, zonne activiteit, verduisteringen van zon en maan en wat er nog maar meer voorbij gaat komen in de komende periode).

De lijn van groei die daaruit ontstaat is een versteviging en dieper wekken van de Vrouwelijke Bauwdruk, weer een stap verder dan waar we al Zijn. Een belangrijke maand en energie voor nieuwe groeistappen in het nieuwe of eigenlijk het Oorspronkelijke Zelf!

Vandaag resoneert op de 1-7-11 energie en dat is een eerste stap deze energie in, die vraagt om afstemming, heruitlijning en dieper gevoelsinzicht waar jij staat in je groei naar Meesterschap.

Binnen deze energie, tijdens het 7-7-11 portaal volgende week, een bijzondere en krachtige workshop. Afgestemd op collectieve en persoonlijke groei en stoei processen in dit moment. Steeds opnieuw hoor en merk ik dat velen van ons nu worstelen met de thema’s die in deze workshop ook aan de orde komen. Die zijn niet nieuw, maar wel nieuw is de diepte ervan en de verstrengeling met collectieve velden worden niet altijd gezien, herkend of belicht. Of maken het persoonlijk proces bijzonder lastig.

Er zijn nog plekjes vrij, dus voel je welkom om deel te nemen, als je resoneert.

7-7-11 portaal: In de magie van Isis en Sekhmet
Je innerlijke Godinnenkracht en – Magie (dieper) activeren

In de energetische aanrakingen van de Goddelijke kwaliteiten van Meesterbegeleiding Isis en Sekhmet zullen jouw Goddelijk Vrouwelijke potentie van Onvoorwaardelijke Liefde en scheppende Magische Kracht weer dieper aangetrilt, her-innert en ingezet gaan worden. De oude kleinheid waarin we zijn gaan geloven door vele eeuwen van dualiteit, mag oplossen en jouw grootsheid en Oorspronkelijke Kracht mag dieper geactiveerd gaan worden!

Een dag waarin opbouw van zelfwaardering, eigen waarde, Zelf-zicht, (h)erkennen van eigen kracht en heling van (andere) kwetsuren in de Vrouwelijke energie centraal staan.

In de energie van de 77-11 codering gaat de kosmische trillingsverhoging over het her-inneren van de Oorspronkelijke Vrouwelijke Magie en Scheppingskracht……

Lees hier verder!

 

© Willemien Timmer, 1-7-2018