Laden Evenementen

7-7-11 portaal: In de Magie van Isis en Sekhmet

Je innerlijke Godinnenkracht en – Magie (dieper) activeren

 

In de energetische aanrakingen van de Goddelijke kwaliteiten van Meesterbegeleiding Isis en Sekhmet zullen jouw Goddelijk Vrouwelijke potentie van Onvoorwaardelijke Liefde en scheppende Magische Kracht weer dieper aangetrilt, her-innert en ingezet gaan worden. De oude kleinheid waarin we zijn gaan geloven door vele eeuwen van dualiteit, mag oplossen en jouw grootsheid en Oorspronkelijke Kracht mag dieper geactiveerd gaan worden!

 

Een dag waarin opbouw van zelfwaardering, eigen waarde, Zelf-zicht, (h)erkennen van eigen kracht en heling van (andere) kwetsuren in de Vrouwelijke energie centraal staan.

In de energie van de 77-11 codering gaat de kosmische trillingsverhoging over het her-inneren van de Oorspronkelijke Vrouwelijke Magie en Scheppingskracht.

 

Door bewuster te worden van je eigen innerlijke kwetsuren en blokkades die bepalend zijn geworden voor hoe jij je Zelf ziet en ervaart, en deze wonden te helen, kun jij je eigen kracht en scheppend vermogen weer gaan her-inneren, bevrijden en aanspreken.

In onze Vrouwelijke Blauwdruk dragen we enorm krachtige liefdevolle, magische en scheppende mogelijkheden in zich.

Maar wanneer we hier niet volledig mee uitgelijnd zijn in ons menselijk gevoel, maar vooral resoneren op de gewonde lagen,  gaan we in onze ‘kleinheid’ zitten (of blijven zitten). Waarddoor we in plaats van dat we onze werkelijke schoonheid, kwaliteiten en unieke kracht aanspreken, ons Zelf blijven ontkrachten.

De vele innerlijke ‘stemmetjes’ van verdriet, gebrekkige eigenwaarde, niet durven luisteren naar intuïtie/gevoel of de veroordelingen van afwijzing die vaak via anderen naar ons toe komen en diep kunnen raken, krijgen daarmee steeds meer grond onder de voeten en nemen steeds meer plaats in. Maar bepalen dus ook wat je uitzend en onbewust manifesteert in je leven.

Je gaat geloven dat je het niet waard bent, niet kan, niet krachtig genoeg bent, het niet waard bent, etc.

Waarmee je je Zelf gedeeltelijk of volledig ontkracht.

En weet je, jij bent echt niet de enige!

Dit zijn aspecten die bijna iedereen kent en onbewust toepast, want het zijn collectieve verwondingen die voortkomen uit de vele levens binnen de dualiteitservaring. Waarin vrouwen, maar ook mannen elkaar doorlopend ontmoedigen, ontkrachten, veroordelen. In plaats van erkennen en bekrachtigen. Ook een heel essentieel paradigma wat om mag gaan!

De begeleidende Bewustzijnsvelden van zowel Isis als Sekhmet zullen je tijdens deze workshopdag dieper mogen aanraken, om jouw stagnaties, kleinheid, onbewuste pijnbeelden weer naar boven te gaan halen om te gaan herinneren. Maar ook om deze te helen vanuit je eigen Onvoorwaardelijke Liefde, waardoor je juist weer in uitlijning en verbinding komt met jouw Oorspronkelijke kracht, jouw scheppende vermogens, jouw eigen-waarde. Ervaren vanuit een reëler en zuiverder perspectief van je grootsheid (in plaats van vanuit de gewonde perspectieven van kleinheid en het niet-waard-zijn).

De specifieke kwaliteiten van de Isis energie en van Sekhmet ’s bewustzijn zullen dieper belicht worden. Maar ook in jouw bewustzijn dieper geactiveerd worden binnen de energieën van deze dag en in de 7-7-11 energie.

Waardoor je steeds krachtiger met jouw innerlijke kracht en Liefdevolle scheppende vermogens uitgelijnd zult zijn.

Jouw Isis frequenties en kwaliteiten en jouw Sekhmet frequenties en kwaliteiten zullen krachtig dieper voelbaar en be-leeft worden!

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee, soep en versnaperingen

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!