Laden Evenementen

Afstand activatie Het 9-9 portaal

 

Afstand activatie en transmissie in de energie van het 9-9-19 Portaal die een cruciale codering en energie in zich draagt, als vervolg op het hoogtepunt van de Leeuwenpoort tijdens het 8-8 Portaal.

Zeer krachtige afstand activatie in de energie van het moment.

Meer over de energie van september en de 9 kun je hier lezen!

 

Deze afstand activatie en transmissie zal volledig afgestemd zijn op de trillingsverhogingen die de 9-9 energie brengt. Dat kan voor ieder anders zijn, omdat ieder zich op een eigen stuk van het individuele pad bevindt.

De 9-9-19 codering zal in elk geval een diepere uitlijning gaan brengen in al je Hoger Zelfdelen die zich door de 9 dimensiesferen heen bevinden en daar ervaringen op doen. De 9 ervaringswerelden of dimensies zijn al die sferen waarin jij als Godsvonkje aanwezig bent.

Vanuit de 3-dubbele 9 betekend dit dat de Goddelijke uitlijning met zowel mannelijke, vrouwelijke als kind blauwdrukken daarin ook mee genomen wordt en dieper met elkaar uitgelijnd worden. M.a.w. overal waar je in welke hoedanigheid en vanuit welk ervaringssfeer dan ook aanwezig bent in schepping, kan in potentie weer met elkaar heruitlijnen. Ongeacht of dat vanuit een mannelijke, vrouwelijke of kind energie aangestuurd wordt. Daarmee kunnen oude patronen, afgescheidenheid en potentie opgelost worden (in zoverre dat matched met je Zielsevolutie voor dit moment uiteraard).

Het 9-9-19 gaat over hereniging van delen van jouw Zelf/ Zijn, heruitlijnen van gvoelservaringen en wezensdelen, dimensionale sferen van bewustzijn en jouw verbindingen daarmee. Het gaat ook over het oude (afgescheidene) voltooien van waaruit het nieuwe geboren (in jou) kan worden. Dat kan en ware beproeving (inwijding) zijn omdat de energie van de 9 die de hele maand in alle groei doorwerkt, vandaag tijdens dit portaal enorm versterkt wordt.

Deze activatie n transmissie wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers en wat er vanuit die energie, in een veilig bedding en diepe gronding, naar voren mag gaan komen als ondersteuning, inzicht of transformatie.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!