Laden Evenementen

Afstand activatie het 1-9-19 Portaal

 

Vandaag stappen we een geheel nieuwe energie in, die ingeluid wordt met de codering van 1-9-19 als frequentie binnen de lineaire tijdsmatrix.  Deze frequentie is een verdubbeling of bekrachtiging van de energie waar het dit gehele jaar om gaat: het uitlijnen met en van alle ervaringswerelden (9 dimensies) zodat alle delen van jouw Zijn toestemming krijgen om zich dieper te openen ontplooien en volledig met elkaar te integreren. Zodat die uitlijning de basis vormt waar binnen jouw totale Essentie/ Zijn ook in je fysiek mens-zijn doorgang verkrijgt en op aarde gegrond kan worden. Zodat jouw Oorspronkelijke Mens Blauwdruk ook echt belichaamd kan gaan worden.

Dit zijn essentiële stappen voor je Gods/Zelf realisatie en ascensie proces.

De energie van deze transmissie en activatie, in resonantie op deze dag-energie, zal je helpen dieper te gaan ervaren en belichten hoe jouw ervaringswerelden met elkaar uitgelijnd zijn.

Er zal meer licht gericht worden op ervaring van de 9 dimensies van deze scheppingsrealiteit/ dit universum en hoe deze zich verhouden met je Goddelijke Blauwdrukken, je mens-zijn en er zal gewerkt worden om steeds dieper jouw gebundelde uitlijning van al die wezenslagen te gaan voelen.

De transmissie zal gericht zijn op het intern helpen uitlijnen met al jouw ervaringswerelden, Hoger Zelf delen, dimensiesferen, etc.

En wat maar verder op het moment aan de orde mag komen.

 

Lees hier meer over de 1-9-19 energie en de energie van september 2019!

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!