Laden Evenementen

Afstand activatie volle maan & verduistering

 

De afstand activatie en transmissie van vandaag is gericht op de energie van de volle maan & (maan)verduistering die vandaag plaats vind.

Meer specifieke informatie over deze volle maan & verduistering  en de energie ervan lees je hier.

 

Let op! Deze afstand activatie en transmissie zal anders dan anders zijn want deze wordt in een andere vorm gegoten! Hier onder lees je meer!

 

Het zal even een verrassing blijven welke mix aan energieen tijdens deze blauwdrukactivatie naar voren zal mogen komen, welke energieen, lichtbegeleiding en energetische aanrakingen deze zal mogen brengen.

In feite is dat altijd een beetje een verrassing, want de instroom van energieen is vaak wel vooraf te voelen, maar wat er exact tijdens zo’n portaaldag binnen stroomt en aangeraakt wordt is feilloos afgestemd op ‘waar’ jij op dat moment ‘zit’ in je bewustzijn, energie en proces.

Zo in het klein, zo in het groot, geldt dat ook voor het collectief veld, waar de Portaaldagen ook een directe invloed op uitoefenen.

De energie van de 11 is verbonden met de mogelijkheid om (her) uit te lijnen met Bron, om je basischakra uit te lijnen op je rechte lijn (centrale as) met je Pure Bronkracht, je oorspronkelijke energie en de mogelijkheid om deze echt tot diep in je basischakra en mens-zijn (ook fysiek en in je DNA) te kunnen gronden, waardoor belichaming van bewustzijn en Bronkracht meer doorgang krijgt.

Maar het stimuleert ook om steeds dieper op eigen Meesterschapsbenen te staan in jouw pure zuivere Zijnskracht, in je authentieke Zelf.

En biedt daarmee zowel een reset, transformatie, bekrachtiging als een vernieuwende energie aan.

Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Nieuwe manifestatie vorm (try out)

Vanavond introduceer ik een try out in een nieuwe variant van deze afstand activaties. Niet een geschreven verslag achteraf, maar een mp3 (geluids) opname met de afstemming en transmissie die in deze energie en met de deelnemers (op afstand) plaats vind.

 

Hoe werkt het?

Ten tijde van de activatie stem je je op je eigen manier af (zoals gebruikelijk tijdens deze transmissies) op afstand en ik verbind je energie en bewustzijn aan het groepsveld, zodat de energieen op jouw energieveld en bewustzijn overgedragen worden.

Na de activatie en transmissie ontvang je de mp3 opname via een link in je mail zodat je de opname terug kunt beluisteren. Je hebt de energie en transmissie dan al op afstand energetisch ontvangen, maar de opname helpt om deze ook bewust (in je menselijke lagen en mind) te brengen. (Eigenlijk zoals het getypte verslag ook altijd werkt, maar dan net even anders).

Tevens helpt het beluisteren van de activatie je om de energie nog dieper (bewust) binnen te laten komen en of te integreren. En is deze opnieuw te herhalen/ beluisteren, zodat je ook gedurende de maand bijvoorbeeld daar weer verdieping of ondersteuning in kunt gaan ervaren.

 

Let op: deze opname is geen professionele studio opname, ik probeer bijgeluiden zo veel mogelijk te beperken en vermijden, maar kan dat nooit helemaal uitsluiten!

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en mp3 opname die zelfde avond  naar je wordt toe gestuurd. Je kunt deze downloaden en (alleen voor eigen gebruik) zo vaak beluisteren als je wilt.

De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.00 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!