Laden Evenementen

Afstand activatie 1-11-2022 Portaal

 

Let op! Deze afstand activatie en transmissie zal anders dan anders zijn want deze wordt in een andere vorm gegoten! Hier onder lees je meer!

In de krachtige energie van het 1-11-2022 portaal verzorg k vandaag een afstand activatie en transmissie in een nieuwe vorm.  In de energie van 1-11-2022 betreden we een nieuwe maand en een nieuwe energie. De energie van het 1-11-2022 portaal kan je helpen om een verfijnde uitlijning met de 11-energie te maken, waar je gedurende de rest van deze maand een fijne basis aan kunt hebben.

Entering the 11-frequency
We stappen vandaag de energie van de 11 binnen en deze brengt opnieuw een wijziging van frequenties binnen jezelf en binnen het collectief veld teweeg. Tijdens deze activatie stemmen we ons bewust af en lijnen uit met de potentie van de 11-energie binnen je eigen bewustzijnsgroei en zullen in de transmissie een bekrachtiging ontvangen om ons stevig in de uitlijning, op eigen (Meesterschaps) benen staan in uitlijning met jouw oorspronkelijke uitlijning en (liefdes)kracht.  In stevigheid, diep gegrond in je basis.

Deze afstand activatie is bedoeld zodat we een krachtige start van deze maand neer zetten, waarbij we zo veel mogelijk de potentie van deze maand zullen kunnen gaan  ‘binnen halen’ voor het eigen groeiproces. Om dus zoveel mogelijk baat te hebben bij alles wat november ons komt aanreiken. Transformatie, bekrachtiging, stevige uitlijning om jouw rechte lijn neer te zetten in de energie en mogelijkheden van de 11-frequentie en op weg naar het 11-11 portaal. Maar voordat het zover is bewandelen we ook nog eens de weg door een (volle) maansverduistering heen.

Ook de 11-energie wordt uiteraard nader toegelicht en voelbaar gemaakt in je bewustzijn!

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Nieuwe manifestatie vorm (try out)

Vanavond introduceer ik een try out in een nieuwe variant van deze afstand activaties. Niet een geschreven verslag achteraf, maar een mp3 (geluids) opname met de afstemming en transmissie die in deze energie en met de deelnemers (op afstand) plaats vind.

 

Hoe werkt het?

Ten tijde van de activatie stem je je op je eigen manier af (zoals gebruikelijk tijdens deze transmissies) op afstand en ik verbind je energie en bewustzijn aan het groepsveld, zodat de energieen op jouw energieveld en bewustzijn overgedragen worden.

Na de activatie en transmissie ontvang je de mp3 opname via een link in je mail zodat je de opname terug kunt beluisteren. Je hebt de energie en transmissie dan al op afstand energetisch ontvangen, maar de opname helpt om deze ook bewust (in je menselijke lagen en mind) te brengen. (Eigenlijk zoals het getypte verslag ook altijd werkt, maar dan net even anders).

Tevens helpt het beluisteren van de activatie je om de energie nog dieper (bewust) binnen te laten komen en of te integreren. En is deze opnieuw te herhalen/ beluisteren, zodat je ook gedurende de maand bijvoorbeeld daar weer verdieping of ondersteuning in kunt gaan ervaren.

 

Let op: deze opname is geen professionele studio opname, ik probeer bijgeluiden zo veel mogelijk te beperken en vermijden, maar kan dat nooit helemaal uitsluiten!

 

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt dit keer een try-out aanbieding a €25,- incl. btw en mp3 opname die zelfde avond  naar je wordt toe gestuurd. Je kunt deze downloaden en (alleen voor eigen gebruik) zo vaak beluisteren als je wilt.

De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.00 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!