25-7-2023: Dag buiten de Tijd

 

25-7-2023 is het derde 7-7-7 Portaal en de Dag buiten de Tijd.
Het derde 7-7-7 portaal brengt een verdieping van de processen die aangezet zijn tijdens het eerste 7-7-7 portaal.

Vanuit de Tzolkin of Maya kalender is 25 juli de Dag buiten de Tijd. Dit heeft te maken met de 13 manen kalender van de Tzolkin, waarbij 24 juli de laatste dag van het oude jaar is en 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar is. (Let op dat valt samen met de oud Egyptische nieuwsjaar dag).
De Maya kalender kent dus in feite maar 364 dagen in plaats van 365 dagen, en dat betekend dat 25 juli, de Dag buiten de Tijd, een dag is die ‘over’ is. Een dag van loslaten van het oude en voorbereiding of intenties zetten voor het nieuwe. Een dag waarbij je vanuit de Tzolkin bewustzijnsvelden even vrij bent van de hele cyclus van het jaar. En ook een dag waarbij de focus wereldwijd gericht is op de energie en schepping van vrede.
Deze dag is dus uitermate geschikt om dieper naar binnen te gaan en de innerlijke balans op te maken.

Het is tevens de start van een nieuwe cyclus, een ‘nieuw jaar’, die samenvalt met het oud Egyptische nieuw jaar (daarover morgen meer). Ook al bevind zich dit op een andere resonantie of golflengte, het is weer een helder voorbeeld van hoe alles met alles verbonden is en nauw samen werkt binnen het Goddelijk Plan.
De Dag buiten de tijd mag een moment van stilstand, rust, evaluatie zijn. Waarop het oude jaar mag passeren en intenties voor het nieuwe jaar bewust gezet kunnen worden. Waar wil jij je aandacht aan geven? En waar wil jij in groeien? Wat wens jij jezelf, de ander, de wereld toe?

© Willemien Timmer

P.s. op 26-7-’23 verzorg ik weer een afstand activatie m.b.t. de opening van de Leeuwenpoort.
Meer info vind je hier.