Het 9-9 portaal

Het 9-9 portaal is de versterkende factor van de 9-energie en de energie die deze maand overkoepelend ons bewustzijn (en het collectief) doorstroomt. Het 9-9 portaal versterkt, licht uit en bekrachtigd deze groeiprocessen en de potentie van deze maand. Het is dus als een lichtspot die krachtiger het bewustzijn aan zet en je daarop uitlijnt, op wat jouw potentie en mogelijke groei (in afronding en voltooiing) is.
Niet alleen 9-9-2023 is een 9-9 portaal. Ook 18-9- 2023 en 27-9-2023 zijn indirecte (numerologische) 9-9 portalen, die aan elkaar gelinkt zijn qua energie en de innerlijke processen verder stuwen.

Het 9-9 Portaal draagt de frequentie in zich om allerlei oude ballast tot voltooiing te brengen en her uit te lijnen met de blauwdruk van jouw Bron. Het is een initiatiepad op zich terug naar je eigen oorspronkelijke Bron-uitlijning. Maar ook om de oorspronkelijke kracht die achter je oude ballast verstopt ligt, weer te gaan her-inneren.

Waarbij het 9-9 Portaal echt de deur verder open zet en een krachtiger beweging brengt om dieper je eigen processen en je potenties onder de loep legt en belicht.

Nieuwe wezenslagen kunnen worden aangetrokken als direct gevolg op hetgeen afgerond wordt of losgelaten of geheeld is. Die nieuw ontstane ruimte in je bewustzijn kan dat direct ‘opgevuld’ worden met hogere wezenslagen, hoger bewustzijn of kennis/ informatie/ kracht vanuit wie jij Bent in andere multidimensionale lagen. Om steeds meer die heelheid als Bron daadwerkelijk te gaan herinneren en ervaren. Hierin fungeert het aarde veld als stimulans, kanaal en anker om al het losgelatene en nieuw opgehaalde aan bewustzijn steeds meer in gronding en belichaming van  bewustzijn te brengen.

© Willemien Timmer

Op de 9-9 portalen verzorg ik weer transmissies en afstand activaties (zie hiervoor de agenda op mijn website).