Over harmonie en disbalans

Vanuit harmonie, balans en happy zijn ineens onverwacht weer in een diepe nacht van de ziel geworpen….. Onaangekondigd, onvoorzien en onverwachts.
Het zijn de stuiters van deze tijd, die op alle mogelijke manieren de oude schaduwlagen naar de oppervlakte werken.

Niet altijd leuk voor het ikje (het menselijk zijn) die het te verstouwen krijgt en toch telkens weer nodig om diepere lagen te kunnen opgraven in ons onbewustzijn. Om bevrijding en vernieuwing toe te kunnen staan, om telkens weer dieper mee te kunnen stromen in de directe lijn met Bron en synchronisatie daarmee.

Tegelijkertijd is daar de groei, stevigheid, gronding en kracht die al eigen is gemaakt in alle voorgaande processen, die uitgenodigd wordt om ingezet te worden, om geleefd en belichaamd te worden in de dagelijkse 3D praktijk. En oh, wat voelt dat al weer zoveel steviger dan voorheen.
Menselijke geraaktheid kan veel sneller weer tot balans gebracht worden. Kan veel sneller weer omarmt worden, kan veel sneller weer vanuit hart, wijsheid, kracht en uitlijning benaderd worden.

Evengoed lijkt het vanuit menselijk perspectief soms onbegrijpelijk: juist daar waar je kiest voor onvoorwaardelijke liefde voor je Zelf, juist daar vandaan komt er meer bagger omhoog. Juist daar(door) komt onbalans ook in de omgeving omhoog en ontstaan totaal andere situaties en creaties. Alsof je wereld ineens omkeert: van harmonie naar chaos.
Vanuit hoger bewustzijn helemaal logisch en ‘begrijpelijk’, want we werken zoel collectief als persoonlijk de Galactische Oorlogen dualiteit weg momenteel.
Ik zit er volop in, en ongetwijfeld zijn er meer mensen die het herkennen. Want dit is wat collectief gaande is, ongeacht op welke wijze het zich presenteert in jouw leven.

Afgelopen weekend met een prachtgroep pioniers mochten we diepe openingen, zuiveringen en transformatie hierin brengen. Meer open en bloot leggen waar we collectief middenin zitten, meer verheldering en inzicht daarop krijgen. Telkens weer bevestigd worden in hoe belangrijk het is dat juist nu de ‘pioniers in bewustzijn’ blijven staan. Hoe hard de storm ook om je heen of binnen je woedt.
Je kracht aanspreken, in je rechte lijn en verbinding met je Zelf blijven, je gronding niet verliezen, maar blijven staan, als rots in de randing. Allereerst voor je Zelf, daarnaast gelijktijdig voor het collectieve proces.
Diep zijn we gedoken deze dagen, in de constellatie en geschiedenissen van Orion, om de schaduw en zaden van dualiteit die daar gezaaid zijn, te belichten met oorsprongsbewustzijn.
eigen macht- en kracht misbruik, scheefstanden en schaduwrollen aankijken en omarmen vanuit de kracht van nu en het nu ontwikkelde bewustzijn. ‘Gaatjes prikken in het onbewuste zodat het licht daar weer kan schijnen’, zo noem ik dat altijd.  En hoe meer ‘gaatjes’ we in die schaduw prikken, hoe krachtiger het licht en dus bewustzijn wordt.
Hoe het effect daarvan zal zijn, zowel persoonlijk als collectief, vooral ook als mens op aarde, zullen we mogen gaan beleven

Maar voor iedereen die in een ‘storm’ zit momenteel: hang on there!
We zullen er doorheen komen, krachtiger, sterker en dieper gegrond dan ooit. Niet alleen de schaduw is stevig tegenwoordig in deze fase van het collectieve proces, het licht even goed!
Er zijn immense Draken krachten aan het werk momenteel, i.s.m. de mensheid, of je het nu bewust bent of niet. Er is energetisch heel veel aan het gebeuren.
Hou moed, vertrouwen en wees lief voor je Zelf, daarin schuilt de grootste kracht!

© Willemien Timmer, 27-9-2021

PS aankomend weekend 2 en 3 oktober is er nog plek vrij in de Draken workshop. Daar wordt ook meer toegelicht van deze collectieve processen. Meer info daar over vind je hier.