21-12 Portaalenergie en de potenties van december

Zoals elk jaar biedt december de mogelijkheid van een diep naar binnen keren, terugkijken en reflecteren op dit jaar, op je doorlopen groeiprocessen en waar je nog puntjes op de i kunt zetten om tot een afronding van dit jaar te komen.
Ter ondersteuning daarbij biedt december vier krachtige portaal energieën die ondersteunen bij deze evaluatie-maand. En die tevens de energietrillingen nog dieper in beweging brengen om stappen voorwaarts te gaan.

Vandaag, 21-12, is ook weer een krachtige Portaalenergie, waarbij instroom van hogere lichttrillingen binnen komen in het collectieve veld.
Zoals elk portaal potenties en mogelijkheden aantrilt in het diep onbewuste, om bewust(er) te worden en te (her)activeren.

Een trillingsverhoging in dit geval van de december energie, die ook gebaseerd is op innerlijk versterken van de verbinding en balans tussen de man-vrouw energie (doe en Zijnskracht) en de geboorte van het innerlijke Goddelijke Kind (onbevlekte staat).

Het 21-12  portaal

21-12 biedt een spiegelfunctie die bedoeld is om je Zelf te spiegelen. Om dieper te kunnen reflecteren en bewust te worden.
De spiegelfunctie is ook bedoeld om bewuster te worden van je Zelf, je drijfveren, waar je staat in je groei, wat er al gegroeid is, wat er nog nodig is en wat nog verder kan groeien.
Belangrijk is dat je liefdevol en oordeelloos in je eigen spiegel kijkt. Dan is de meeste groei mogelijk.

Het 21-12 portaal is het derde 3-3 portaal van de maand december. We hebben al 3-12 en 12-12 gehad en na 21-12 volgt nog 30-12. Op al deze data resoneren deze trillingsverhogingen door. Als vier krachtzuilen door de maand december heen, die elk een aanvulling op elkaar brengen, gerelateerd aan de specifieke dag-energie en -codering.

Ook de energie van het 21-12 portaal resoneert door in de vrouwelijke (1) en mannelijke (2) energieën en de verbinding tussen beide.
Deze polariteiten of tegengestelde krachten vinden elkaar in het midden.

De energie van de 12

De 12 energie stimuleert die verbinding en daar waar tegengestelde krachten samen komen ontstaat een nieuw veld. Een nieuwe trilling, potentie en energie. In de numerologie zie je dat terug in 1+2=3. Dit is wat we ook het Heilig Huwelijk noemen: vanuit de verbinding en versmelting van vrouwelijk en mannelijk, ontstaat het kind, het derde veld, die kenmerken van beide tegengestelde krachten in zich draagt, maar ook een totaal nieuw, ruimer bewustzijn is dat beide overstijgt.

De energie van de 3 en de 33 portalen in de 12 energie

De 3 is gerelateerd aan de Goddelijk Kind energie. De onbevlekte energie van puurheid, onschuld, speelsheid, creativiteit, authenticiteit, vrije stroming.

De energie van 21-12 is ook een 33 portaal is een bekrachtiging en meestergetal wat enorme trillingsverhogingen en beweging tot verandering inzet. Verandering en beweging om gestagneerde kind-energie om deze te bevrijden, transformeren en helen. Zodat onze authentieke kracht weer vrij kan komen. Je eigen Goddelijke Kind-stroom weer vrij kan stromen, waarmee je veel dieper in je oorspronkelijke energie kunt Zijn en leven.

Vele mensen stoeien nog met gestagneerde en gewonde man-, vrouw- en kind-energie, waardoor hun werkelijke licht, kracht en bewustzijn niet her-innert kan worden. Waardoor men niet hun rechtmatige plek in kan nemen, hun midden innerlijk kunnen vinden en de oorspronkelijke uitlijning met wie zij werkelijk Zijn kwijt zijn. Laat staan dat kunnen belichamen.

De 33 Portalen van december brengen een boost aan upgrades en stimulerende energieën om op 12-voudig (multidimensionaal) niveau deze frequenties weer in herinnering te brengen. Voor ieder op een eigen passende manier, aansluitend op wie je Bent, waar je in jouw groei bent en jouw ervaringen op aarde.
Ieder krijgt daar zijn eigen portie van, zoals altijd passend bij jouw zielsreis en groeipad.

Winter zonnewende staat ook voor de deur

Dit derde portaal van december valt op een dag vóór de zonnewende, de dag waarin het het langste donker is. Een keerpunt waarna het licht weer langzaamaan meer ’terrein gaat winnen.’
De winterzonnewende is het keerpunt waarop het licht langzaamaan begint terug te keren. Het is het punt waarop de zon boven de Kreeftskeerkring staat, waarbij de dagen weer langzaam langer worden (op het noordelijk halfrond). Het is letterlijk een omslag punt.

De langste nacht, de kortste dag van het jaar. Van hieruit gaat het licht dagelijks weer toenemen.
De (weder)geboorte van Ra: de terugkeer van het Licht.
Een wedergeboorte die tijd in beslag neemt, maar in feite op zonnewende wordt verwekt. Een conceptie die vanuit dat punt tijd nodig heeft om te rijpen.
Het duurt immers nog enige tijd voordat we daadwerkelijk gaan merken dat de dagen weer langer worden en het licht gaat toe nemen.
Eerst bewegen we ons nog door de winterperiode heen, een periode van naar binnen keren.
De winter zonnewende is in die zin de Belofte dat vanuit het donker (vrouwelijke scheppingskracht, baarmoeder) het Licht (mannelijke energie) weer gaat toenemen, zelfs al gebeurd dat traag en heeft dat een natuurlijke timing als groeiproces nodig.

In de energie van 22-12 gaat de energie van het oprijzen in je multidimensionaal bewustzijn dan mee stromen. Dus de innerlijke bespiegelingen die 21-12 biedt zijn een krachtige opstap naar de energie en uitwerking van de zonnewende.
Omdat deze beide energieën (21-12 & zonnewende) in een samenspel met elkaar zijn, biedt ik vanavond weer een afstand activatie en transmissie aan in deze energieën, voor hen die daar belangstelling voor hebben. Zodat je deze heel bewust zelf kunt ervaren door daarbij even stil te staan.
Dit kan ondersteunend, bekrachtigend en bewustmakend maken in deze dagen waarin energieen weer belangrijke shifts maken die op ieder van ons van invloed zijn.

Voor nu een transformerend portaal en magische zonnewende gewenst!

© Willemien Timmer, 21-12-2023