Begrenzing en eigen-waarde

In een wereld waarin tegenwoordig iedereen ‘maar wat doet’  (en nee, niet alleen onbewuste mensen) en ‘overal wat van vindt’. Waarin mensen klakkeloos meningen overnemen, zonder zelf onderzoek te doen.  Voortkomend vanuit onderhuidse emoties en oude ego patronen die lostrillen door alle energetische wijzigingen. En dat te pas en onpas loslaten op de wereld om zich heen, Is het enige wat je kan doen: Begrenzen!
En je eigen heilige ruimte  innemen en bewaken vanuit hartbewustzijn.

Opnieuw een deur naar iemand gesloten vandaag, zoals al vaker de afgelopen periode. Een actueel thema wanneer je steeds meer Liefde en respect voor je Zelf krijgt. Niet meer met je laten sollen, over je heen laten lopen of confrontaties uit de weg gaan.
Maar je eigen-waarde (h)erkennen in alle eerlijkheid naar je Zelf toe.

En sommige mensen passen daar niet meer bij omdat ze vanuit de ‘oude ik’ en oude patronen in je leven gekomen (aangetrokken) zijn, passend bij de resonantie en gedragingen die er toen waren.
Begrenzing vanuit eigen-waarde, en een eerlijke reflectie op je Zelf, het doorzien van het oude patroon wat je aan het transformeren bent en het letterlijk afstemmen van wat je toelaat in je bewustzijnstrilling.
Dit is meer dan essentieel en aan de orde van de dag in deze tijd.

We groeien nu zo snel. Steeds meer oude patronen komen bloot te liggen. Je kan er (onbewust) voor kiezen alles maar te laten zoals het was, te reageren of tolereren zoals je altijd hebt gedaan. En daarmee je Zelf te kort doen.
Of je kan bewust kiezen om je leefwereld af te stemmen op wie je nu, door je groei heen, bent en wordt. Om gelijke resonanties toe te laten.en verouderde resonanties te deleten uit je leven.

De kunst is uiteraard wel om dat NIET vanuit emotie of mind te doen, maar vanuit hartsbewustzijn. Neutraal en zonder oordeel, de ander volledig in de waarde latend.
Kleven er nog emoties aan, dan verteld dat (wederom) iets over hoe je er zelf in staat en waar nog naar gekeken mag worden.

In de afgelopen maanden lijk ik hierin een snelcursus te doorlopen. Het wordt steeds makkelijker, omdat het gedragen wordt door diezelfde trillingswijzigingen, die al deze processen omhoog werken!
Tijd voor vernieuwing en zuivere afstemming wie er echt bij je past. Zonder excuses!

Wie/wat laat jij nog toe in jouw heilige ruimte/leven/trilling, wat eigenlijk (als je heel eerlijk kijkt) niet resoneert op wie je nu bent, maar resoneert op wie je eerder was??

© Willemien Timmer, 13-2-2019