Blijf je verbinden

In een wereld die nu letterlijk vol met maskers is, zichtbaar en niet langer alleen onzichtbaar, waar het nog moeilijker is dan eerder,  om echt contact te maken en te voelen is de enige remedie: blijf de verbinding maken en voelen. Elke dag opnieuw.
Dat begint uiteraard weer eerst in jezelf. Door zoveel mogelijk lagen van je Zelf te verbinden, daarop af te stemmen, daarmee samen te zijn, des te meer versterk je jouw lichtkracht en bewustzijn krijgt de ruimte om vrij(er) te stromen.
Vanuit de verbinding die jij in en met je Zelf draagt kun je ook makkelijker door de maskers en barrières van de buitenwereld heen prikken en zul je sneller weer de verbinding met de ander kunnen maken. Ongeacht de maskers, angst, lading of ballast die zich daar tussen bevindt.

Hou je trilling hoog, blijf bewust verbinden, werk aan je gronding. Daarin ligt de werkelijke voeding die ondersteunt om in je uitlijning, dicht bij jezelf en in jouw bubbel door deze crazy world heen te navigeren en jouw licht, positiviteit, vertrouwen en hoop te verspreiden!

Alleen samen wandelen we elkaar terug naar Thuis komen in je Zelf en de nieuwe wereld!

© Willemien Timer, 5-2-2021