De energie van 11-1-2021

 

De energie van 11-1, een frequentie die gaat over de uitlijning met je eigen Meesterschap. Met op eigen benen staan in je Eenheid en met transformatie die ontstaat wanneer je volledig uitlijnt met je Zelf, jouw rechte lijn.

Vernieuwende, verfrissende energie die borrelt, hoop geeft, moed en vertrouwen. Die uitnodigt om diep in je basis te Zijn. Gegrond en hoog uitgelijnd.
Om de vernieuwing door jou heen de wereld in te laten stromen. Een nieuwe wereld, gebaseerd op Eenheid, Meesterschap in ieders blauwdruk belichamend op aarde als mens. Waarin gelijkwaardigheid en res0ect, eigenheid en authenticiteit voorop staan.

Vannacht had ik een intense en heel persoonlijke droom. De kern boodschap was: ook al heb je de sleutels (nog) niet, de deur staat altijd open! Want dat IS Liefde!

De deur naar verbinding, naar je Zelf, naar elkaar, naar liefde, naar gelijkwaardigheid, naar transformatie, naar meesterschap, naar jouw dromen, naar wat dan ook…..

Een andere kern daarin belichte de uniekheid en authenticiteit van ieder mens die in het licht gezet en gezien mag worden!

Dat sluit allemaal exact aan bij de resonantie van 11-1 vandaag! Hoe prachtig weer georkestreerd!

Ik hoop dat ieder de verfijnde energie, die toch zo krachtig is, mag toelaten in het hart vandaag. Zodat bewustzijn en vernieuwing door ons heen geboren mag worden.

Alleen samen creĆ«ren we een nieuwe wereld! šŸ§”

 

Ā©Ā  Willemien Timmer, 11-1-2020

 

Op data en momenten as deze verzorg ik vaak afstand activaties en transmissies, meer info daravan voor meest recente data, vind je hier.