Diep Ziel Duiken

Vanuit een dagje rust aan het Diep Ziel Duiken….. Into the Light and the dungeons of my Being. Er borrelt een heleboel wat nader bekeken en gevoeld wil worden. Niet zozeer procesmatig, in die zin stukken om uit te werken, maar wel om de innerlijke lijntjes weer verder “aan elkaar te knopen”. Voor een dieper in- en overzicht.

De vorming van iets nieuws, een nieuwe staat van Zijn. Van verdieping in bewust zijn van wie ik als ervaringsdeel van Bron ben. Het borrelt en bruist steeds en mijn ikje kan er nog geen chocola van maken. Dus de rust pakken voor een dag Diep Ziel Duiken…. Of hoe lang het maar nodig is.

Ik ervaar of omschrijf dat vaak als het samenvoegen van al bewust geworden puzzelstukjes. Waardoor je steeds meer van het plaatje van de Kosmische puzzel gaat zien. Waar die puzzelstukjes vandaan komen verschilt. Dat kan vanuit diep onbewuste lagen zijn die blootgelegd en doorgrond zijn gedurende een groeiproces. Dat kunnen Galactische stukken zijn, herinnert en ervaren door steeds verder openend bewustzijn. Dat kunnen Engelen- of Elfen facetten zijn, vrijgemaakt door processen van bewustwording en healing. Het kunnen vorige (of paralelle) levens facetten zijn die weer herinnert, getransformeerd en samengevoegd zijn met het nu. Je kan het zo gek niet verzinnen.

Meestal brengt dat bewust samenvoegen van al die delen, vrijgemaakt in de loop van groeiprocessen, weer dieper inzicht en voorwaartse impulsen voor de volgende stappen op mijn pad, voor de volgende stap in mijn Zielsmissie. Of voor dat wat ik in de wereld dien te zetten voor de ander.

Leuke is dat we als Multidimensionaal wezen uit zo immens veel facetten bestaan dat er op alle lagen in binnen/buitenwereld en boven/onderwereld en universa zonder grenzen, zoveel te verkennen is. Een mega interessante reis die nooit verveelt. Oke, het menselijk ervaringsdeel vind sommige ervaringen of facetten soms wat minder leuk om te ontdekken of doorleven. Maar Ziel is altijd nieuwsgierig, enthousiast en bereid tot meer nieuwe ontdekkingen en herinneringen.

Het maakt de herinnering aan onze oneindigheid en grootsheid als Goddelijk Wezen alleen maar helderder en dieper voelbaar. Ook in het menselijk deel. Al kan de mind daar vaak niet bij, mind is ook oprekbaar en door de loop van de groei heen kan er daardoor steeds meer geaccepteerd en geintegreerd raken. Waardoor mind steeds meer oprekt en meegaat in groei. Eigenlijk niets is inmiddels nog gek of vreemd. Juist al bewustzijn meedeint en laat voelen hoe dingen in elkaar zitten. Of mind er nu wel of niet al bij kan. Neemt niet weg dat mind ook bijzonder sceptisch en kritisch kan zijn, ja ook bij opgerekt bewustzijn. Maar dat helpt ook in een helder onderscheidingsvermogen die op alle lagen (dus ook op mind en emotioneel niveau) mee mag stromen.

In elk geval, alle lagen mogen meedoen en zich laten voelen en van zich laten horen. Vanuit een gecentreerd punt in bewust Zijn, maken zij allen deel uit van onze menselijke ervaring en de vormgeving van wie we zijn als Bron. Als alle delen van je Zelf gelijkwaardig met elkaar innerlijk om tafel kunnen, werkt het als een gelijkwaardig co-creatie team. Die samen de puzzelstukjes in elkaar leggen.

Ik duik nog even verder onder…in mijn Zelf en Beyond!

Wens ieder een hartverwarmende stralende dag toe, zodat kou en grauwheid in de buitenwereld van binnenuit verlicht mag worden!

©Willemien Timmer, 7-2-17