Een persoonlijke noot

 

In veel momenten schrijf ik heel veel van me af. Niet alleen om de energieën te verhelderen en de processen beschrijven die we (collectief en of persoonlijk) doorlopen. Welke instroom van frequenties en of wijzigingen er gaande zijn. Ook om inspiraties, doorgevingen en inzichten te delen.

In sommige momenten ben ik stil. Dan is er genoeg innerlijk te doorleven en be-leven. Deze periode is er zo een.
Er ligt genoeg op mijn bordje en het kost tijd en vooral ook energie om alle ballen hoog te houden en in de juiste richting te navigeren.

Alles is een leerschool en ieder van ons krijgt momenteel op eigen wijze een leerschool aangereikt. Met de nodige uitdagingen en groeimogelijkheden.
Niemand uitgezonderd.

Of we ook daadwerkelijk groeien hangt van onze intentie af, onze inzet, bereidheid en de mate in hoeverre je bewust bent en verantwoordelijkheid neemt binnen het eigen proces.

Soms kost dat tijd, stilte en bezinning. Soms vraagt dat veel actief handelen.
Het is een kwestie van vanuit Zijn doen. En niet doen om te Zijn.
Dat is een subtiel maar tevens levensgroot verschil in ‘uitkomst’  en beleving van je persoonlijke processen.

Momenteel schrijf ik dus even veel minder (artikelen) omdat het leven en mijn leerschool dat van me verlangt. Er simpelweg niet meer dan 24 uren in een aardse dag zitten en de energie even een andere richting dient uit te gaan.
Een innerlijke creatie van de nieuwe wereld zogezegd. Zo buiten, zo binnen en andersom.

Veelal ben ik meer dan ooit geïnspireerd daar waar het leven uitdagingen op je pad plaatst. En in het verleden resulteerde dat geregeld in het juist extra veel schrijven, waar ook vaak veel positieve reacties en herkenning, maar ook verheldering of steun voor een ander uit te halen was.

Natuurlijk blijf ik met alle liefde en hartkracht ieder bijstaan waar het kan en mag. Maar helaas op dit moment dus even minder aan de hand van de energetische updates of andere schrijfsels.
Dat gaat heus op het juiste kosmische moment vast wel weer komen. Dat wat in je aard en wezen zit laat je niet zomaar los. Zeker niet als je er zelf ook veel inspiratie, energie en plezier uit haalt.

Ik weet dat veel mensen uitkijken naar nieuwe artikelen, voor steun, bekrachtiging of (h)erkenning. Ik krijg de vraag dus ook steeds vaker waar m’n artikelen blijven. Dus vandaar even deze toelichting.

Mijn groei en leven vraagt momenteel even wat anders van me. En het komt wel weer.
Ik geef daarnaast nog steeds consulten, activaties en workshops, verkoop krachtige ondersteunende hulpmiddelen en plaats nog geregeld inspirerende dingen op social media ter ondersteuning.  Daarnaast staat mijn website vol met leesvoer en veel oudere artikelen zijn ook nu nog altijd actueel blijkt telkens weer.
En dus zijn er nog mogelijkheden genoeg die ik wel aanbiedt en waar je hopelijk wat aan mag hebben.

Maar soms loopt het even zo, anders dan misschien gedacht of gewenst, als mens op aarde.
First things first… en daarna komt de rest weer!

Ik hoop je hoe dan ook te ontmoeten van hart tot hart en van bewustzijn tot bewustzijn. Via welke route dan ook!

 

© Willemien Timmer, 17 nov 2021