Het 12-12 portaal

De 12-12 poort is de tweede poort die ook door resoneert in de 3-3 energie. De eerste poort was 3-12, de tweede is  vandaag, de 12-12 energie, de derde poort is 21-12 (winter zonnewende) en de vierde poort is 30-12.
Tussen elk van deze portalen zitten telkens 9 dagen. De 9 energie gaat over inwijdingsenergie.
Deze vier poorten zijn de pijlers en stevige fundamenten van de december energie, die de trillingen helpen gronden en integreren.
En de telkens 9 dagen daartussen zorgen voor inwijdingswegen om alle energieen en groeiprocessen van dit afgelooen jaar, in versnelt tempo opnieuw te doorlopen en af te ronden.

De energie van de 12

De 12 frequentie gaat zowel om je multidimentionale gelaagdheid als om de gronding en uitlijning van je blauwdrukken, zodat er steeds meer van jouw multidimensionale wezen/Zijn op aarde kan landen en integreren. Van waaruit dat gaandeweg steeds meer belichaamd kan worden en dus in de manifestatie tot uitdrukking kan komen.

Verzachting, reflectie en integratie

Zelf kamp ik al een week of vier op en af met griepverschijnselen. Het ene moment is het er, het andere moment is het weer over. Om vervolgens opnieuw terug te komen.
Het is een schoonmaakproces wat zorg vraagt en rust, pas op de plaats nemen. Telkens voelen: wat kan wel, wat kan niet. Wat is essentieel en wat niet. Verfijnt voelen en afstemmen.
(Dit is ook de reden dat er nog geen artikel over de december energie is verschenen. Mijn energie en aandacht wordt toegespitst op dat wat ik wel kan doen, zoals bepaalde workshops verzorgen en sommige dingen blijven dan even liggen).

De energie van deze periode is dan ook sterk gericht op overgave en verzachting (t.o.v. jezelf). Is gericht op in het nu-moment zijn, dicht bij je Zelf blijven en ook op het terugkijken op het jaar vol groeiprocessen. Dat vraagt een diep naar binnen keren en ruimte en tijd voor je Zelf nemen.

Van daaruit zijn de energieen van december en alle trillingswijzigingen ook beter te behappen. Want er gebeurd energetisch heel veel. Van subtiele kleine tot grootse verschuivingen.
We switchen continue tussen energieen, tijdslijnen en golflengtes daardoor en dat kan knap vermoeiend en soms ook ingewikkeld zijn (voor je mens-zijn in ervaring).
Veranderingen lijken zich soms vanuit het niets aan te dienen (niets is minder waar) door de telkens switchende energiebewegingen. O.a. van portalen, sterrenstanden, maanstanden,  zonnevlammen, etc.

Connecting the dots

Belangrijk dus om geregeld even stil te staan bij wat er nu in jou leeft, wat zich nu voordoet in jouw leven en groei en vanuit een groter plaatje te kijken hoe dat wat zich manifesteerd effecten zijn van doorlopen en aangeraakte groeiprocessen dit jaar. Connecting the dots zogezegd. Dat vraagt stilte en ontspannen en scherp waarnemen. Maar ook overgave, acceptatie en tolerantie naar jezelf toe.

Vanuit de 12-12 energie kan dat dan dieper echt gegrond worden in je onderste 2 chakra’s (basis en gevoel) om echt te integreren in je mens-zijn en dagelijks leven.

Heb een magische transformerende 12-12 poort!

© Willemien Timmer

Ps er staat vandaag een afstand activatie en transmissie in de 12-12 energie gepland maar deze gaat helaas niet door omdat mijn systeem echt opnieuw om een pas op de plaats vraagt.
De eerst volgende blauwdruk/portaal activatie is tijdens het 21-12 portaal en zonnewende. En ook a.s. donderdag staat nog een inwijding in Meesterkwaliteiten in de planning!