Het bewustzijn van Isis

 
Het bewustzijn van Aset (Isis) omvat vele verschillende frequenties, in feite het complete kwaliteitenpakket van de Goddelijk Vrouwelijke Blauwdruk met alle oneindige mogelijkheden en potentie die daaraan gekoppeld is. van helend vermogen, compassie, Onvoorwaardelijke Liefde tot de gevoelslagen, buikintuïtie, scheppende vermogens en meer.
 
De energie van de Gevleugelde Isis koestert je in jouw volledige Wezen, vanuit Isis haar volledige Wezen. In feite is het een omarming in Onvoorwaardelijke Liefde en in erkenning van Al wie jij bent. Dat biedt ultieme bescherming, koestering, troost en healing op elk vlak waar je het maar nodig hebt.
Tegelijkertijd trilt deze frequentie ook in jouw Bewustzijn de kwaliteiten van Gevleugelde Isis aan, de kwaliteiten die dit veld vertegenwoordigd.
 
Je eigen processen van groei worden daarmee aangeraakt in je eigen helend vermogen, de kracht van compassie, van Onvoorwaardelijke Liefde, hartinitiaties en alles wat dit veld bevat en wat voor jou op dat moment maar van toepassing is. je gaat hiermee in feite de innerlijke initiatieweg dieper bewandelen om je Goddelijke Vrouwelijke kwaliteiten en Potentie dieper op alle lagen te gaan herinneren, erkennen, integreren en belichamen.
 
Dat wil ook zeggen dat je je Goddelijk Vrouwelijke blauwdruk op alle Multidimensionale lagen van bewustzijn dieper zult gaan activeren en ervaren en deze ook uiteindelijk in je aardse mens-zijn dient te integreren, waarmee Goddelijke Liefde en Vrouwelijke Blauwdruk Kwaliteiten ook ten diepste op aarde ervaren kunnen worden. En elke verdraaiing, versluiering of verbasterde energie daarin doorzien wordt.
 
De Gevleugelde Isis biedt de veilige bedding om deze Heilige Ruimte en Initiatiepad binnen je Zelf te gaan bewandelen, door alle dimensielagen heen. Je voelt je gekoesterd, veilig, beschermt en dat biedt de kracht om je eigen velden dieper te gaan openen en doorlopen.
 
Isis IS de Magie van het Goddelijk Vrouwelijk Aspect en tevens de Mysteriën daar binnen Zelf.
Isis reikt in haar Goddelijke gelaagdheid van Multidimensionaal Zijn alle lagen van het vrouwelijke aspect aan, of het nu gaat om emotievelden, littekens en beschadigingen in het vrouwelijke veld tot die daadwerkelijke Universele Liefdeskracht, aspecten en ‘rollen’ als moederschap, zorgzaamheid, veiligheid, basis en draagvlak, hartfrequenties en wat al niet meer.
 
 
© Willemien Timmer 2014-2018