Het bewustzijn van Isis

 
Het bewustzijn van Aset (Isis) omvat vele verschillende frequenties, in feite het complete kwaliteitenpakket van de Goddelijk Vrouwelijke Blauwdruk met alle oneindige mogelijkheden en potentie die daaraan gekoppeld is. van helend vermogen, compassie, Onvoorwaardelijke Liefde tot de gevoelslagen, buikintuïtie, scheppende vermogens en meer.
 
De energie van de Gevleugelde Isis koestert je in jouw volledige Wezen, vanuit Isis haar volledige Wezen. In feite is het een omarming in Onvoorwaardelijke Liefde en in erkenning van Al wie jij bent. Dat biedt ultieme bescherming, koestering, troost en healing op elk vlak waar je het maar nodig hebt.
Tegelijkertijd trilt deze frequentie ook in jouw Bewustzijn de kwaliteiten van Gevleugelde Isis aan, de kwaliteiten die dit veld vertegenwoordigd.
 
Je eigen processen van groei worden daarmee aangeraakt in je eigen helend vermogen, de kracht van compassie, van Onvoorwaardelijke Liefde, hartinitiaties en alles wat dit veld bevat en wat voor jou op dat moment maar van toepassing is. je gaat hiermee in feite de innerlijke initiatieweg dieper bewandelen om je Goddelijke Vrouwelijke kwaliteiten en Potentie dieper op alle lagen te gaan herinneren, erkennen, integreren en belichamen.
 
Dat wil ook zeggen dat je je Goddelijk Vrouwelijke blauwdruk op alle Multidimensionale lagen van bewustzijn dieper zult gaan activeren en ervaren en deze ook uiteindelijk in je aardse mens-zijn dient te integreren, waarmee Goddelijke Liefde en Vrouwelijke Blauwdruk Kwaliteiten ook ten diepste op aarde ervaren kunnen worden. En elke verdraaiing, versluiering of verbasterde energie daarin doorzien wordt.
 
De Gevleugelde Isis biedt de veilige bedding om deze Heilige Ruimte en Initiatiepad binnen je Zelf te gaan bewandelen, door alle dimensielagen heen. Je voelt je gekoesterd, veilig, beschermt en dat biedt de kracht om je eigen velden dieper te gaan openen en doorlopen.
 
Isis IS de Magie van het Goddelijk Vrouwelijk Aspect en tevens de Mysteriën daar binnen Zelf.
Isis reikt in haar Goddelijke gelaagdheid van Multidimensionaal Zijn alle lagen van het vrouwelijke aspect aan, of het nu gaat om emotievelden, littekens en beschadigingen in het vrouwelijke veld tot die daadwerkelijke Universele Liefdeskracht, aspecten en ‘rollen’ als moederschap, zorgzaamheid, veiligheid, basis en draagvlak, hartfrequenties en wat al niet meer.

De frequenties van het Goddelijk Vrouwelijke aspect spelen een cruciale rol in heelwording van ons Zijn en her-innering van ons Zijn op alle lagen. De heelwording, balancering en hereniging in het Heilig Huwelijk met het Goddelijk mannelijk Aspect, om binnen te treden in de Divine Child frequenties en ons volledige Ascensiepad te kunnen voltooien.
En daartoe draagt de Isis blauwdruk dus een heel belangrijke sleutel.

Zonder het vermogen tot lief hebben (op welke laag of frequentie dan ook), vergeving, compassie, gevoel kunnen we niet werken aan heel-wording, healing van al-oude littekens en Zielenwonden. De Isis frequentie is ten diepste nodig voor healing van alle kernwonden en dualiteit structuren.

Isis is een Netert-frequentie die in vele vormen, varianten en ‘rollen’ wordt afgebeeld, vaak met verschillende ‘tools’ die ook weer kwaliteiten en mogelijkheden van dit veld vertolken. Vaak ook in combinatie met ‘zuster’- frequenties (andere Neteru, foutief vertaald als Godinnen) verwijzend naar de grootsheid van dit frequentie en kwaliteiten veld en waarin de multidimensionale gelaagdheid ook dieper zichtbaar wordt.

Isis draagt een overkoepelend Bewustzijn van Pure Onvoorwaardelijke Liefde, niet voor niets wordt zij de Moeder Godin genoemd. Haar energie kenmerkt zich door enorme zachtheid in kracht, Onvoorwaardelijke Liefde en intense warme healing.

Isis is sterk verbonden ook weer met de hoge tonen/frequenties van Sirius en dus werkzaam vanaf de 6-de dimensie en hoger en met Sirius. Haar Bewustzijn is bijzonder groot en kan makkelijk schakelen in diverse dimensielagen.
Isis leert ons met haar helende krachten onszelf weer herkennen en her-inneren en ons eigen Genezend Vermogen weer toe te laten. Tevens brengt Isis ook her-innering en integratie van onvoorwaardelijke acceptatie, mededogen, compassie, vergeving en een intens houden van je Zelf op alle niveaus van Zijn.
Isis werkt nauw samen met andere Neteru en krachtvoorwerpen om dat wat noodzakelijk is te helen, bewust te maken of omarmen in Liefde.

Isis met vleugels weerspiegeld de kracht van bescherming, bemoediging, troost en omarming met Onvoorwaardelijke Liefde. Zodat al jouw delen van Zijn, gewond, vergeten, verstrikt in duaal bewustzijn of juist niet, volledig omarmt en erkent mogen worden. Dit is wat de gevleugelde Isis energie je brengt.

Isis die de Hathor horens met zonneschijf draagt brengt de energie van vruchtbaarheid terug n je herinnering. De Vruchtbaarheid en scheppende kracht van het Vrouwelijk Bewustzijn. De mogelijkheid om nieuwe geboorte te geven. Aan je Zelf, aan creatieve of geïnspireerde ideeën, aan wat dan ook.

Er is nog veel (meer) te zeggen over de Isis energie, juist omdat het zo gelaagd is en zovele aspecten en energieën omvat.

© Willemien Timmer 2014-2018