Hulpverlening zonder hart is géén hulpverlening!

 

Wat ik aan het doen ben, vraagt Faccebook…. zuuucht…..Wil FB dat echt weten? Natuurlijk niet!
Ook FB is zo’n systeem van de matrix. Die ene van velen. Afgeleid van, maar dan een verdraaide versie, van het oorspronkelijke veld van verbondenheid, het veld van Eenheid en dan de omgekeerde versie. Zo een met macht en controle, daar waar het hart en de ziel ontbreekt.

Maar goed, wat ben ik aan het doen?
(Al ruim 1,5 jaar) ben ik me een weg aan het banen door de falende bureaucratische systemen van de 3D wereld, waarbij npc-gedrag en narcisme, van het kastje naar de muur sturen, ongeïnteresseerd de schouders ophalen, schuld afschuiven en bovenal je portemonnee leeg schudden, de boventoon voeren…. Dodelijk vermoeiend en dat kost me toch een hoop energie. 😖

Zogenaamde hulp- én dienstverlening van het systeem, van de oude wereld, is ‘hulp- en dienstverlening’ zonder hart en zonder ziel!
Velen zullen herkennen dat dat een zware kluif is, als je zelf met de 3D matrix systemen te maken hebt (gehad). Ik heb de ‘eer’ om met verschillende van die systemen die de vallende/falende matrix rijk is te mogen dealen.

 

Dwars door de donkerte van de matrix

Het is dat ik niet anders kan, ik moet er doorheen bewegen, om alle laatste oud karmische banden van iets te verbreken. Hoe graag zouden sommige delen in mij dat liever laten liggen of aan de kant schuiven. Maar het kan niet anders dan er vol kracht, zachtheid, zuiverheid en zelfliefde doorheen te bewegen. De uitdagingen, hobbels en confrontaties aan te kijken, mijn meesterschap te bekrachtigen, verfijnen of te  verwerven en ook om bloot te leggen wat er niet deugd.

 

Een weg van licht door het donker

Een weg van licht banend door de duistere falende systemen, die allen op omvallen staan in de 3D matrix. De zuiverheid te laten zegevieren, de nieuwe wereld te initiëren door zaden van licht te droppen, juist daar, in het diepste donker.

Geen makkelijke klus dus en soms bijzonder ontmoedigend en onderuit halend.
Maar het archontische matrix systeem is stervende, zelfs al lijkt dat niet zo, als je er dwars doorheen moet bewegen. Als mens is het perspectief én de beleving van zo’n route een waar doolhof, die geregeld ook de nodige frustraties, moedeloosheid, emoties en triggers aanreikt.

Wat ben ik blij met òòk een groter perspectief, uitreikend voorbij deze matrix. Wat ben ik blij met een hart én ziel. Wat ben il blij met wat ik al kan belichamen, waarbij zowel mannelijke- als vrouwelijke energiestromen, stevigheid en sterk ontwikkelde intuïtie noodzakelijk zijn.
Wat ben ik blij met mijn reeds bemeesterde en belichaamde kracht, als gevoelig wezen met bewustzijn.
Zelfs al maakt dat die route door de Mordor van deze systemen juist ongelooflijk ingewikkeld en pijnlijk. Want veelal maakt juist dat zichtbaar welke spelletjes gespeeld worden, welke technieken, afweermechanismen, etc. gehanteerd worden. Veelal vanuit onbewustzijn.
Het maakt ook pijnlijk duidelijk hoe falend het 3D systeem is, hoe harte-loos en hoe ego-gericht en ongeïnteresseerd in de ander. Verbinding is ver te zoeken, laat staan van hart tot hart, van bewustzijn tot bewustzijn.

Hoe uitdagend is het om dan in je kracht, licht, hart en ziel te blijven staan. Om je lichtje te laten schijnen òf zelfs brandend te houden in het diepste donker.
Om te blijven staan waar ik voor sta, binnen mezelf en dat wat mij lief is.

 

Ondermijning

En terwijl ik ‘strijd’ voor dat wat me lief is, lijdt een ander deel van mij (mijn bewust zijn centrum Apofyliet) wat me lief is, ook onder deze situatie.
Want er blijft te weinig tijd over, de continue stroom van bureaucratische handelingen, gesprekken, telefoontjes die noodzakelijk, zijn vreten tijd.
Verder is er telkens tijd nodig om te herstellen, (her) uit te lijnen, mijn trilling hoog te houden of na een val weer op te krikken, om dit pad te kunnen verder gaan.

De continue stroom van ondermijning op dit deel van mijn Zelf (mijn centrum is een verlengstuk van mijn wezen en energie) laat ook direct zien hoe schaduw en archontische krachten werken: dát ondermijnen waar je grootste vreugde, licht, kracht, liefde, en de reden waarom je op aarde bent, wat je zogezegde ‘missie’ is,  leeft en gevoed wordt.
Juist daar waar je licht en bewustzijn zaait, waar je spreekt, leeft en werkt vanuit je hart, ondermijnen. In een poging te trilling te verlagen en weer terug in het gareel van de matrix te donderen.

 

Vanuit het hart

Juist omdat ik zelf al bijna 20 jaar via mijn centrum een hulpverlenende functie heb, wél vanuit hart en ziel, is deze falende oude realiteit van systemen een extreem tegengestelde wereld, dan waar ik in leef. Echt ‘ the opposite’.
Natuurlijk had ik heus wel weet van die oude wereld en ben er vaak genoeg tegenaan gelopen, zoals menigeen.
Maar om nu zo van dichtbij in allerlei ‘hoeken van het 3D systeem’ terecht te komen en te zien hoe werkelijk alle systemen niet (meer) functioneren, verhard en ontmenselijkt of eigenlijk ontzield zijn, is eigenlijk best heel triest.

Nogmaals, wat ben ik blij dat ik wel een hart en ziel heb en deze in breng in de wereld. Meer dan ooit wordt nu zichtbaar waarvoor wij lichtdragers al zo lang zò hard aan het werk zijn.

Het vraagt echter wél belichaming! Anders is er geen doorkomen aan in deze systemen. Met het ijle ‘licht en liefde’- gehalte, ga je ten onder in deze matrix en systemen.

Zelfs al is belichaming al lang in mijn groeiweg ingesleten en staat hoog in het vaandel. Een weg als deze, die ik nu bewandel, laat die noodzaak meer dan ooit zien. Maar biedt ook nòg meer potentie en bewustzijn aan waar dat nog bij te schaven is en verder te bemesteren is.  Dat is de keerzijde van de ervaring.
(Zie ook mijn boek Belichaamd Bewustzijn)

 

Kortom

Van al die zogenaamde hulp- en dienstverleners heb ik nog maar één persoon getroffen (nog maar één!) met hart en ziel voor datgene wat ze aanreikt. Daar ben ik heel dankbaar voor, maar tegelijkertijd is het ook triest.

Hulpverlening zonder hart is géén hulpverlening!
En brengt mensen alleen maar verder weg van Thuis komen in zichzelf, veiligheid en bestaansrecht in deze wereld en werkelijk gezien en gehoord worden. Exact wat de matrix wenst. En wat zijn er dan nog veel npc’s (voorgeprogrammeerde onbewuste wezens) in die zogenaamde ‘hulp- en dienstverlening’ aanwezig.

Wat ben ik blij dat ik met mijn Zijn en werk wél mag bijdragen aan de (creatie van de nieuwe) wereld. Net als vele gelijkgestemde mensen mét ziel met mij.
Dat is wat verbind, compassie, liefde en begrip brengt, dat is wat mens en ziel terug in hun kracht brengt. Dat is wat de 3D wereld nodig heeft.
Want hoeveel mensen lopen niet (begrijpelijkerwijs) vast in deze systemen?
Het wordt steeds meer zichtbaar hoe ontzielt de wereld is en hoe groot de noodzaak is om de ziel terug op aarde te brengen!

Laten we samen de harten inéén slaan en nog meer licht gaan belichamen om die falende matrix nog dieper te belichten en te laten instorten. Juist door de eigen innerlijke schaduw aan te kijken, aan te gaan en te omarmen. Door stevig te staan en ons zuivere  licht vrij te laten stralen.
Zodat een nieuwe aarde van verbondenheid, compassie, empathie, vol bewustzijn en (waar het nodig is) werkelijke hulpverlening vanuit het hart en een nieuwe realiteit kan oprijzen!

 

© Willemien Timmer, 14-6-2023

 

PS  Om ook lief te zijn voor mezelf en mijn centrum te ondersteunen, maar het ook leuk te houden voor jullie, tijdens de voorgang van deze processen biedt ik t/m 30 juni 2023 een 10% korting op de kristallen in mijn webshop aan. Zolang de voorraad strekt!
Geldt niet voor andere producten dan kristallen!
En alleen als je besteld per email en niet via de winkelwagen op de website!