Een korte terugblik op de openingsdagen van de LeeuwenpoortWat is er intens veel aangeraakt de afgelopen dagen rondom de opening van de Leeuwenpoort zeg…
Wat een start, wetende dat dit nog steeds in een opbouw is t/m het 8-8 portaal en uit zal vloeien t/m het sluiten van de Leeuwenpoort op 12 augustus. Waarna we er vervolgens de rest van komend jaar daarvan na kunnen genieten wat voor nieuwe groei, bewustwording en opschoning dit gaat brengen. Er is nogal wat aan gezet in bewustzijn. Nu al.

Diepe verdraaide en gemanipuleerde velden zijn in aardse tijdslijnen, de 3D matrix en persoonlijk celbewustzijn, aangeraakt om om te keren.
Bewustzijnsverlaging, versnippering van bewustzijn vanuit verschillende vallen in bewustzijn zijn daarbij diep aan het licht gebracht. Niet alleen de Atlantische val in bewustzijn. Ook de intense verdraaiingen die de galactische weerspiegelingen van dualiteits- en ontkrachtingservaringen veroorzaakten, hier op aarde, vanuit de Sumerische tijdslijnen. Waarbij scheppingen van de mens en vrijheden van de mens gemanipuleerd zijn en bewustzijn nog dieper afgesloten is geraakt.
Poorten die duizenden jaren gesloten zijn geweest voor het menselijk bewustzijn als gevolg van die manipulatie en verdraaiingen, zijn weer in (cel) bewustzijn en blauwdrukken geopend.

Maar ook de uitlijningen met de Oorspronkelijke Mens Blauwdruk zowel in eerste beginsel als binnen onze celstructuren zijn aangeraakt, weer toegankelijk en vrij(er) gemaakt en aan gezet om werkelijk tot in de menselijke belichaming gebracht te kunnen worden. Zowel persoonlijk als in de collectieve velden is deze mogelijkheid geopend.
Krachtige Hoger Zelf delen en Star Family verbindingen zijn weer gewekt. Gewonde menselijke ervaringen en de 3D mens-zijn belevingen stonden daarbij centraal. Hoe zijn, doen en ervaren we dat op dagelijkse basis vanuit de perceptielens als mens, stoeiend met die soms zo lastige emotionele en mentale velden die het mens-zijn ook rijk is?!

Er zijn zo onnoemelijk veel prachtige en krachtige, ontroerende, liefdevolle en stralende bewustzijnslagen aangeraakt, ervaren en doorleefd in de afgelopen 3daagse Intensive. In al deze energieën.
Gelijkwaardig daaraan zijn zoveel schaduwvelden, verdraaiingen, gewonde delen aan bod gekomen, belicht, omarmt, bevrijd, in beweging gebracht. Juist om ruimte te maken zodat de oorspronkelijke coderingen weer actief kunnen worden en gegrond, geïntegreerd en belichaamd kunnen (gaan) worden. Juist in wie we Zijn, ook als mens op aarde.

De Leeuwenpoort dit jaar is van een totaal andere orde dan voorgaande jaren. In bewustzijn schuiven we nu letterlijk naar een hogere trillingsoctaaf. Van waaruit onze groei zal voortzetten. Het is de grote bewustzijnsshift van dit jaar.
Alles wat behoord bij de oude golflengte gaat versnelt los komen, vrij gemaakt worden en opgeruimd worden.

Alles wat je klein houdt, uit je kracht, uit het ervaren van wie jij bent. Alles waarin jij nog leeg loopt, jezelf weg geeft, niet je verantwoordelijkheid pakt, projecteert, ergens weg voor draait en waar je niet op eigen benen gaat staan, waar ego weerstand biedt of hoogtij viert, gaat meer dan ooit gespiegeld en getriggerd worden. Om daarin versnelt te kunnen groeien. Naar een hogere octaaf trilling binnen je Zelf en jouw meesterschap te groeien. Maar ook het collectief gaat naar die hogere trillingsoctaaf en ook niet bewuste mensen worden dus flink getriggerd.

Unieke kansen, totaal anders dan voorgaande jaren staan nu voor onze neus en het is aan ons of we deze durven aan te pakken.
De Feline Families, de Lion Beings en zoveel meer grootse multidimensionale Zelfdelen en broeder- en zusterschappen staan aan onze zij om ons te helpen her-inneren hoe groots onze kracht werkelijk is.

De opbouw en verdieping van al deze processen (en heel veel meer, ook op persoonlijke groei en evolutie basis) vinden hun hoogtepunt tijdens het 8-8 portaal. Dat zal ook het moment zijn waarop het ten diepste gegrond kan worden. Alles wat maar vrij gekomen is, terug kan stromen in alle lagen van bewustzijn, en waar het in de lemniscaat energie gebalanceerd kan worden. Zo boven, zo beneden en andersom!

Op dat moment en vanuit die energie geef ik ook nog een afstand activatie en transmissie om persoonlijke en groepsprocessen te helpen ondersteunen en verhelderen.
Meer daar over vind je hier.
Voel je welkom om deel te nemen als je resoneert.

Er is nog heel erg veel meer te vertellen over deze bijzondere tijd, dagen en alles wat afgelopen dagen alleen al diep belicht en doorgrond is. Maar het is teveel om alles samen te vatten. Essentieel is dat we dit met een prachtgroep doorleefd hebben. Zodat ieder voor zich dat ten diepste bewust ervaren heeft en ook weer uit gaat dragen/stralen. Dat we dit stukje hebben mogen bijdragen en doorgeven aan elkaar en aan het collectief bewustzijn, zodat ieder er z’n eigen voordeel, bewust of onbewust, mee kan doen.

Ik wens ieder een fantastische en onvergetelijke diep transformerende Leeuwenpoort periode toe!

© Willemien Timmer