Het 20-02-2020 Portaal

De spagaat is voor veel mensen nog steeds erg groot tussen de ervaring en beleving van hoger bewustzijn en de dagelijkse menselijke ervaringen. Hoe die twee samen te krijgen is voor velen nog steeds een worsteling. De energie van 20-02-2020 helpt je om een diepere uitlijning te maken zodat onderscheid en bewustzijn kunnen groeien. Van waaruit handvatten voelbaar kunnen worden om deze twee uitersten (polariteiten) dieper samen te laten vallen.

Daarvoor mag er echter wel meer zicht zijn/komen op eigen gewonde menselijke gevoelslagen en perspectieven die daaruit voortkomen. Dat geeft namelijk ruimte om op te schonen, oude emoties te helen en oorspronkelijker gevoel (neutraal gevoel vanuit hoger bewustzijn) toe te laten in je menselijke ervaring. Daar waar we nog belast zijn met of vasthouden aan oude gevoelsmeuk is namelijk geen ruimte voor nieuwe gevoelsstromen of vernieuwing in het algemeen.

In feite gaat het om leren (voelen, bewust worden) op welke golflengte je afgestemd bent en van waaruit je leeft. En het onderscheid dus ook leren maken hoe de golflengte van verwond mens-zijn of van hogere neutrale gevoelsstromen leven, aanvoelen. Wanneer hier bewustzijn op komt te liggen verkrijg je de keuze van waaruit je wilt functioneren en kun je telkens herafstemmen op de juiste golflengte. Dat klinkt simpel maar vergt in de dagelijkse praktijk wel discipline in oefenen en herhalen, dieper bewustworden en verfijnen. Maar ook een doorlopende innerlijke zelfreflectie, je Zelf aan kijken en telkens weer afstemmen. Het vergt dus zorg, aandacht en focus. Terwijl de menselijke aard van overleven en comfortzones graag die aandacht laat verslappen met vele excuses.

Het 20-02-2020 portaal is een hogere trillinginstroom die op 20-02-2020 een krachtige aanzet hierin geeft. Het bevat de codering van de 2-2-22 frequentie wat een energie is die stimuleert om krachtig op te rijzen in je eigen (reeds bemeesterde) bewustzijn. Om de kracht te voelen (en bewuster te worden) die in je is. En diep uit te lijnen met je eigen gevoelsvelden, zowel de Oorspronkelijke (Bron) als je verwonde (menselijke) gevoelens. Beide mag je dieper leren kennen ( in gevoel, afstemming en golflengte) om bewust onderscheid en keuze te kunnen maken. En beide stromen meer te laten samenvloeien.

Dit portaal is een vervolg op voorgaande 02-02-2020 Portaal en zal je groei verhelderen die je deze maand al doorlopen hebt in de emotie- en gevoelsvelden. Spiegelingen van processen die nog volop werkzaam zijn, maar ook activatie van diepere lagen in deze thematieken, omdat er al een weg in vrij gemaakt is gedurende de maand.
Bekrachtigingen van reeds doorlopen groei en belichten van nieuwe lagen die zich openen in bewustzijn om aangekeken, doorvoeld of bewust te worden.

Meer info over de energie van februari 2020 vind je hier.

Willemien Timmer, 19-2-202

 

In de afstand activatie en transmissie van 20-02-2020 zal ik hier veel dieper op in gaan, zodat je dieper gaat voelen waar het in essentie om gaat (voor jou persoonlijk ook).

De activatie vindt plaats van 20.30 uur tot ongeveer 21.12 uur (vaak met uitloop) en naderhand ontvang je een uitgebreid verslag per mail.

De uitwisseling als investering in jezelf bedraagt €33,33 incl btw en verslag.

Aanmelden kan via info@praktijk-apofyliet.nl

P.s. ook op 22-02-2020 vind er een krachtige afstand activatie en transmissie plaats in de energie van dat moment, die hier verder op in zal werken.

Meer info over de energie van februari 2020 vind je hier.

 

Willemien Timmer, 19-2-20