In het licht van de volle maan op 27 november 2023

In de energie van de pittige, diep transformerende volle maan in Tweelingen vandaag, kunnen er aardig wat oude breinkonijnen opduiken. Vandaar de reminder in de tekst van de afbeelding ­čśŐ

De energieen zijn stevig, in het diep onbewuste opschonend (zowel in jezelf als in het collectief) en zeer oude onbewuste lagen worden omgewoeld momenteel.
Velen ervaren dat als zwaar, onprettig of uitdagend. Omdat het nogal onderuit kan trekken.

Echter, de uitdaging is om ook hierin te blijven zoeken naar je balans, zachtheid en flexibel mee bewegen met de Levensstroom. Om uit de oeroude verkrampingen, afweermechanismen, overleef strategie├źn te blijven.
De vecht- vlucht- bevries- please standen zijn de eerste die naar voren komen, daar waar we getriggerd worden met ongemakken, emoties, pijnlagen of soortgelijk. Dat is het oude ingesleten patroon.

Er wordt nu van ons gevraagd om de nieuwe wegen die door groei en transformaties geopen(baar)t zijn bewust in te zetten.
Dus: actief bewust alert aanwezig zijn in ons Zelf, in je gronding en hart blijven, niet meegaan in alle verhalen van onze breinkonijnen of emotiestromen en angsten. Maar blijven staan, in uitlijning en je midden. Midden in datgene wat zich (in de innerlijke of uiterlijke wereld) ontvouwt. Aanwezig blijven, dus ook in gevoel en bewustzijn. Toestaan wat is (overgave), geen identificatie met breinkonijnen, onzekerheden of angst, maar er vanuit hart en adelaarsview bij aanwezig blijven.
Dan openbaart zich een stabiliteit, bedding en stevigheid om door de oude lagen (die omgewoeld en omhoog komen) heen te kunnen zakken. Om daadwerkelijk de transformatie door te gaan, die in dit moment van tijd mogelijk is en aangeboden wordt.

Het is niet een makkelijke, misschien ook geen pretje, maar wel een kans op verdiepte transformatie en bevrijding van oeroude onbewuste en vastgezette energie.
Het zal zich voor ieder op andere fronten kunnen uitdrukken, van fysiek tot emotioneel, tot mentaal, energetisch, karmisch, etc. Ook mogelijk op verschillende van deze lagen en facetten tegelijkertijd. Hoe dan ook zal het jou ten dienste dienen in de groei die voor jou nu mogelijk is.

Zelf hoest ik al een week al mijn oude bagger er uit, die echt uit de diepten aan het vrij komen is. Ondanks gezond en bewust leven, wat daar in feite niet eens zozeer mee te maken heeft.
Want wanneer de onbewuste onderstromen in beweging komen (door de energieen van afgelopen en komende periode, met als brandpunt deze volle maan) werken ze hoe dan ook door je heen. Zoeken een weg naar vrijheid om definitief omgepoolt te kunnen worden.
Niet prettig, wel noodzakelijk om intern nog dieper vrij van het oude afgescheidene te komen, en terug te keren, ook in die delen van je Zelf, in Eenheid.

Ik wens ieder een gedragen volle maan en uitwerking daarvan!! Blijf bij je Zelf en wees vooral ook lief voor jezelf! Je bent het waard ­čĺľ

┬ę Willemien Timmer, 27-11-2023