Het 7-7-222 Meester Portaal

 

Het 7-7 portaal, brengt een diepere aantrilling van de Vrouwelijke Scheppende Vermogens. Dat betekend echter ook dat het de ‘tegenpool’ aantrilt en dieper opent: daar waar we nog niet scheppend maar mogelijk (onbewust) destructief of krachteloos in dit veld binnen ons Zelf staan. Het zal je dieper bewust kunnen maken van waar je nog oude patronen hanteert, van bijvoorbeeld afgescheidenheid, dienstbaarheid te koste van je Zelf, niet onvoorwaardelijk liefdevol zijn naar je Zelf toe, etc. Daar waar je oude vrouwelijke wonden leeft, in plaats van je pure Essentie en Scheppend Vermogen.

Dit is een zeer krachtig portaal die je nog dieper stimuleert om alle lagen van jouw gekwetste Vrouw-zijn onder de loep te nemen, te helen en je eigen kracht hier dwars doorheen terug te claimen. Oude verdraaiingen van het gewonde, vergeten, verstoten en verkrachte vrouw-zijn werden krachtig omgedraaid om te kunnen bemeesteren. Mogelijk ben je daar nog steeds mee bezig in je persoonlijk proces! Want deze energie werkt zeer zeker nog steeds door.
Oude emoties, gebrekkige eigenwaarde, negatief zelfbeeld, niet gezien of gehoord worden, gebrek aan vertrouwen in je eigen gevoel of intuïtie en meerdere andere thematieken kunnen daar in deze tijd aan gerelateerd zijn.

Maar de andere kant is er uiteraard ook: jouw vrouwelijke krachtkant. Daar waar je gegroeid bent in overgave, acceptatie, vertrouwen, zachtheid en kracht van het vrouwelijke energetische aspect. Het vermogen om bedding te vinden in je Zelf, op aarde in je eigen scheppingskracht kunt staan en je creatiekracht kunt aanspreken. Zusterschap wat van verwonde lagen naar heelheid is toe bewogen, etc. Ook deze aspecten zullen in de 7-7-22 energie bekrachtigt, erkend en verstevigd worden.

De 77-222 codering brengt een stuwing aan oprijzende krachten teweeg om nog dieper je eigen scheppend, creatief en creatie vermogen naar de voorgrond te halen het versterkt je intuïtie, sensitiviteit en draagkracht enorm. Wat helpt om steeds dieper te landen in je eigen innerlijke bedding.

Activatie en transmissie:
Vanavond in de energie van het 77-222 portaal verzorg ik weer een afstand activatie en transmissie om de energie zo optimaal mogelijk te ontvangen én ervaren in bewustzijn.
Hier vind je meer info en hoe je mee kan doen.

 

Dit is een stukje uit het uitgebreide artikel over de energieën van juli en augustus 2022.

 

© Willemien Timmer