Het 9-9-19 portaal

 

Wat een versnelling en flow wordt er in gezet vandaag via het 9-9-19 Portaal! De meestergetallen vliegen me om de oren 😇 en wat een versnelling van trilling is er daarnaast voelbaar. De meestergetallen laten dit ook zien in feite. Zo werkt het althans voor mij.

De energie wordt nog een keer geüpgrade, zo na de Leeuwenpoort, en alles waar we sinds de Leeuwenpoort doorheen zijn gewandeld in ons leven en groei wordt intenser belicht.
De 9-9-19 energie haalt daarnaast ook andere thema’s van groei, knelpunten, groeipunten en reeds doorleefde processtukken nog weer even omhoog. Het kan zijn dat gevoel of gedachten even afdwalen en je je opeens bewust bent dat je met iets bezig bent van maanden geleden, begin van het jaar of het voorjaar. Gepasseerde processen, situaties of ervaringen waar je allang niet meer aan dacht, omdat het afgerond was voor dat moment.

De 9-9-19 energie knoopt als het ware alle touwtjes aan elkaar. En kan daarbij deze stukjes weer even oproepen. Niet omdat het per definitie niet klaar is, of dat er zich een nieuwe laag van die thematiek aandient, maar mogelijk ook dat het wel degelijk afgerond is maar nu nog aan andere procesthema’s verweven wordt. Waardoor een  groter plaatje zichtbaar kan worden. Of voelbaar.
Ons bewustzijn groeit dagelijks en voor de aardse persoonlijkheid is het lang niet altijd zichtbaar hoe de gevoel en ervaringen waar we mee dealen met elkaar verweven of verwant zijn. De 9-9-19 energie echter lijnt alles met elkaar uit en legt zodoende linken bloot die jij innerlijk misschien nog niet bewust gezien had.
Wanneer een groter plaatje zichtbaar en voelbaar wordt, kan dat of verdieping geven in inzicht of ervaring. Of het kan helpen de rode lijn van ervaringen te doorgronden waardoor het op een breder vlak getransformeerd en of afgerond kan worden.

 

Voltooiing en inwijding

De 9- energie is een energie van tot voltooiing brengen. Dat biedt vaak echte uitdagingen en draagt inwijding in zich mee. Zie het als een examen wat je doet na het doorlopen van eigen gemaakte lesstof. Het examen verbind alle lessen die je in de loop der tijd geleerd hebt samen. Alles kan nog even de revue passeren of op ploppen.
Dit vraagt een bewust stilstaan bij, een bezinning of een uitnodiging om te zien of je alle lesstof beheerst.
Dat kun je als uitdaging of als uitnodiging ervaren. De keuze is aan jou!

Vanuit voltooiing of afronding kan het nieuwe (in jou) geboren worden. Kan er een nieuwe energie, een nieuw pad, een nieuwe groeifase ontstaan. Dit zal in de hele 9-maand september doorwerken.
Zie september als een examen maand. Daarna volgt de 10- energie (oktober) waarin we helemaal gaan heruitlijnen met wie wij zijn door al deze groei heen, met Bron.
Dat is een fase van vernieuwing. Hoewel ook dat de nodige nieuwe groeiprocessen in werking zet natuurlijk. Een nieuwe klas, nieuw lesmateriaal van een ‘hogere’ orde.

 

Examen maand

De 9-9-19 energie vandaag en ook het tweede (18-9-19) en derde (27-9-19) 9-9-19 momenten waarop de examens van de 9-maand extra krachtig aanwezig zijn, zijn de ijkpunten in deze maand. Evenals de dagfrequentie (in lineaire tijd) van 19-9-19.
Op deze dagen versnelt de trilling expliciet meer richting het maandthema die voor ieder persoonlijk in eigen processen verdieping brengt.
Elk ander moment in lineaire tijd met invloeden van volle of nieuwe maan, krachtige planeetstanden, zonnevlammen, etc. Werkt hier uiteraard ook aan mee.

Alles is met alles verbonden! En dat is wat we vanuit deze energie steeds helderder en bewuster mogen gaan zien en ervaren!
De 9-9-19 poort geeft daarin een krachtige voorzet!

Ik wens ieder een krachtige en bekrachtigend 9-9-19 portaal toe en een diep transformerende verbindende maand!

© Willemien Timmer, 9-9-19

 

Lees hier meer over de energie van september 2019!

Vanavond in de 9-9-19 energie geef ik weer een afstand activatie en transmissie.
Meer daarover lees je hier!