Recente belangrijke portaaldagen

 

Geen artikel dit keer, maar verwijzing naar artikelen omtrent de recente Portaaldagen en hoge trillingsdagen van dit moment, omdat het gaat over jaarlijks terug kerende ‘evenementen’.

 

Meer aanvullende, nieuwe artikelen en energetische updates (ook over de energie en portaaldagen van augustus 2021 volgen binnenkort!)

 

Aanvulling op de Dag buiten de Tijd:

Derde 7-7 portaal

25-7 is ook een derde 7-7 portaal en ook dat betekend een krachtige instroom van hogere lichttrillingen vandaag die diep inwerken op het bevrijden en her-inneren van jouw potentie aan scheppingskracht. We zitten in de juli energie inmiddels in de omslag van ‘water energie’ en zachte vrouwelijke energie stromen (vooral emoties) naar het herrijzen van de vuurkracht.
(Zie eerdere artikelen van deze maand!)
Dat gaat om de transformatie en kracht van de vrouwelijke blauwdruk, om te her-inneren, op te pakken en werkelijk te gaan staan in ons scheppend vermogen. Om te beseffen dat we vanuit deze kracht (mede) scheppers zijn en weer te leren die krachten in te zetten in de schepping van ons leven op aarde en daar de verantwoordelijkheid voor op ons te nemen.
In de energie van de Dag buiten de Tijd, waarin naar binnen keren en bezinning centraal staat kunnen diepere inzichten rondom jouw innerlijke creatiekracht gewekt worden. Waardoor je met nieuwe helderheid, intenties en focus jouw nieuwe Maya jaar in kunt stappen.
Ik wens iedereen een fijne, verstilde en verinnerlijkte dag toe. Dat het de vernieuwing in jou en je oorspronkelijke potenties bewust mag belichten!
© Willemien Timmer, 25-7-2021