Laden Evenementen

Activatie workshop Egyptische Magie: de Reis van Ra

Deze workshop is verplaatst!!!

De reis van Ra door de onderwereld, als symbool voor je pad van groei: door schaduw, verdraaiingen, de matrix heen bewegen naar je eigen Meesterschap, Zelfrealisatie en verlichting!

Door dieper bewust te worden van wat de oud Egyptische Energie, overleveringen en Wijsheden inhouden, kun je heel veel kosmische wetmatigheden en inzichten binnen je eigen pad van groei in het nu gaan ontdekken. De ‘oude verhalen’ en symbolieken zijn een heldere leidraad voor het Ascensie proces van het Nu.

In deze activatie workshop gaan we als ingang ‘De reis van Ra’ dieper belichten en hoe deze gerelateerd is aan jouw Ascensie/ bewustwordingspad van het Nu.

In verbinding treden met de Ra energie en Blauwdrukken binnen je eigen Bewustzijn, je eigen Goddelijke Gouden of zonnekracht (Solaire coderingen), brengt je in uitlijning met je eigen Godsvonk Bewustzijn en veel grotere perspectieven van hoe schepping en de ervaringsreis als Ziel werkt.

Ra is tevens een diep belichtende kracht, transformerende vuurkracht, scheppende kracht, overkoepelende kracht en jouw uitlijnings mogelijkheid met Goddelijke Overvloed.

Daar waar wij de reis door onze ‘Onderwereld’ maken (de schaduwen, het onbewuste, de vergeten delen, de afgescheidenheid) daar kan de innerlijke verbinding met de Ra frequentie een geheel nieuw licht werpen op hoe jij je Zelf ervaart, hoe jij als mens je pad bewandeld en welke obstakels, uitdagingen en groeipijnen je daarin ontmoet.

Een krachtige activatie dag die jouw eigen Ra-codering en afstemming dieper in bewustzijn en ervaring brengt. Waardoor je met meer kracht, licht bewustzijn, wijsheid en overvloed je pad als mens zult kunnen vervolgen.

 

 

Workshop van 10.00 tot 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen (en voor de liefhebbers een cup a soup)

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!