Laden Evenementen

De Godin in de Vrouwelijke Blauwdruk: activatie dag van je eigen Godinnen frequenties en kwaliteiten

Via deelnemers worden verschillende sleutels van de Vrouwelijke  blauwdruk aangereikt aan elkaar!

Deze dag gaan we ons volledig verbinden met het Goddelijk Vrouwelijk Potentieel door ook de Sleutels van Bewustzijn die iedere deelnemer mee draagt dieper te belichten.

Ieder ontvangt (binnen de groep) een korte reading, afgestemd op een specifieke Godinnen frequentie die in jouw Blauwdruk aanwezig is. Door deze dieper te belichten en te activeren, komt deze Sleutel voor de hele grep beschikbaar.

Op deze wijze activeren we dus voor en door elkaar verschillende Godinnen Sleutels, kwaliteiten en energieën.

Iedereen is uniek en toch ook dragen we allemaal specifieke overlappende kwaliteitenvelden (waar ieder op geheel andere wijze weer vorm aangeeft).  Doordat ieder een unieke codering en verzameling van verschillende kwaliteiten/Blauwdrukken in zichzelf meedraagt maakt dat ons pad en onze uitdrukkingsvorm aan die Blauwdruk weer uniek. Echter we kunnen elkaar de Sleutels aanreiken van kwaliteiten die in ons Zelf aanwezig zijn, maar nog niet altijd bewust of actief aanwezig zijn, of waar misschien nog belasting op zit.

Deze activatie workshop zullen we dus verschillende Sleutels via de verschillende readingen naar voren halen  en activeren. Hiermee wordt jouw Vrouwelijke Blauwdruk dieper aangetrilt en geactiveerd en krijgen jouw kwaliteiten kans om te groeien en dieper bewust te worden.

Meer tekst en uitleg ook binnen de workshop in hoe dit werkt met overeenkomstige Godinnen Blauwdrukvelden en kwaliteiten, binnen je eigen unieke signatuur.

 

Workshopdag van 10.00-17.00 uur

De investering in je Zelf bedraagt € 111,- incl BTW, koffie, thee, sep en versnaperingen. Lunch mag je Zelf mee nemen.

Aanmeldingen mogen verlopen via info@praktijk-apofyliet.nl

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!