Laden Evenementen

Afstand activatie 1-1-2020 Portaal

Welkom in het nieuwe jaar!

Met de bijzondere portaalenergie van 1-1-2020 starten we een geheel nieuw jaar op een zeer krachtige wijze. de energie van vandaag brengt een dubbel krachtige uitlijning op de potentie en mogelijkheden, de aankomende trillingsverhogingen en bewustzijnsgroei die 2020 te bieden heeft.

In deze transmissie en afstand activatie zullen we vanuit een vellig beschermd, gedragen veld van bedding en diepe gronding dieper instappen in de energie en mogelijkheden van 2020. Verdieping van de  processen van belichaming, de Oorspronkelijke Mens Code en Menselijk Meesterschap, die ook in 2020 nog veel dieper aan de orde gaat komen. We zetten grootse stappen voorwaarts om vol moed, vertrouwen en gedragen vanuit eigen hart en eigen bewustzijn de nieuwe energie volledig in te stappen.

We stappen heel bewust de energie van het nieuwe jaar en nieuwe decennium binnen en tijdens deze transmissie en afstand activatie zal dat naar voren komen wat er vast vrij gegeven wenst te worden om jou zo bewust mogelijk de energie van 2020 te laten betreden.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!
Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

Meld je direct aan:

 

 

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!