Laden Evenementen

Afstand activatie 11-1-19 Portaal

 

In de zeer krachtige 11119 energiecodering van vandaag zal er een krachtige trillingsverhoging door het collectief bewustzijn heen gaan, alsof er een nieuwe poort en golflengte open gaat!

De energieën van je innerlijk mannelijk en vrouwelijk bewustzijn worden getriggerd om in hun eigen Meesterschapsschoenen te gaan staan, gelijkwaardig naast elkaar en in uitlijning met alle gevoelswerelden (9-dimensionaal bewustzijn). Zodat op alle lagen van ‘geïncarneerd’ bewustzijn een heruitlijning, transformatie, bekrachtiging kan plaats vinden. Zodat alle lagen met elkaar en met de energie van het moment uitgelijnd kunnen worden.

Dit gaat enorme openingen in je bewustzijn brengen en gaat je nieuwe inzichten opleveren: een dieper weten, zien, ervaren, herinneren van jouw unieke Zelf. Inzichten en f een helderder overview van jouw persoonlijke evolutiepad, missie en Zijn.

Tegelijkertijd voelt het of deze Poortdag een krachtige richtingaanwijzer innerlijk aan kan trillen en wekken om je eigen pad steeds helderder te zien, krachtiger te bewandelen en je eigen Meesterschap steeds dieper echt op aarde in de stof te gaan zetten.

Enerzijds wordt je bewustzijn enorm opgerekt zodat je steeds makkelijker je multidimensionaal bewustzijn kunt gaan ervaren en be-leven. Anderzijds wordt je mens-zijn enorm gegrond en geopend om al je hogere bewustzijnslagen, kwaliteiten en kennis steeds dieper echt te gronden en toegankelijk te maken (en houden) in je dagelijks bewustzijn.

Het voelt nu al als een intens krachtige energiecodering die vast nog heel veel meer moois en bijzonders komt brengen!

Omdat Praktijk Apofyliet 15 jaar bestaat (!) een speciale feestelijke prijs vandaag, namelijk € 15,- voor deelname aan deze afstand activatie!

 

De activatie vindt plaats van 20.30 uur tot ongeveer 21.12 uur
De investering in je Zelf bedraagt € 15,- incl. BTW en uitgebreid verslag.

Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!