Laden Evenementen

Afstand activatie 11-11-2022 Portaal

In de krachtige transformerende en trilling verhogende energie van het 11-11-2022 Portaal verzorg ik vanavond een afstand activatie en transmissie, die gericht zal zijn op de potentie en mogelijkheden die dit Portaal komt aanreiken aan ons bewustzijn.

Het 11-11-2022 portaal is een heel belangrijke trillingswijziging en – verhoging, die je meer op eigen benen in je Meesterschap neerzet.

Het zal even een verrassing blijven welke mix aan energieen tijdens deze blauwdrukactivatie naar voren zal mogen komen, welke energieen, lichtbegeleiding en energetische aanrakingen deze zal mogen brengen.

In feite is dat altijd een beetje een verrassing, want de instroom van energieen is vaak wel vooraf te voelen, maar wat er exact tijdens zo’n portaaldag binnen stroomt en aangeraakt wordt is feilloos afgestemd op ‘waar’ jij op dat moment ‘zit’ in je bewustzijn, energie en proces.

Zo in het klein, zo in het groot, geldt dat ook voor het collectief veld, waar de Portaaldagen ook een directe invloed op uitoefenen.

De energie van de 11 is verbonden met de mogelijkheid om (her) uit te lijnen met Bron, om je basischakra uit te lijnen op je rechte lijn (centrale as) met je Pure Bronkracht, je oorspronkelijke energie en de mogelijkheid om deze echt tot diep in je basischakra en mens-zijn (ook fysiek en in je DNA) te kunnen gronden, waardoor belichaming van bewustzijn en Bronkracht meer doorgang krijgt.

Maar het stimuleert ook om steeds dieper op eigen Meesterschapsbenen te staan in jouw pure zuivere Zijnskracht, in je authentieke Zelf.

En biedt daarmee zowel een reset, transformatie, bekrachtiging als een vernieuwende energie aan.

Dit zal de basis energie zijn van waaruit de activaties en transmissies deze maand zullen plaats vinden. Hoe dat verder invulling krijgt zal keer op keer verrassend (en afgestemd op bovenstaande) zijn.

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail zelfde avond of volgende ochtend).
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!