Laden Evenementen
Extra ingelast vanavond:

Een onderdompeling in Liefde

 
Een krachtige afstand activatie en transmissie in het Licht der Liefde. Waarbij de Touch of Love je dieper in je hart aan mag raken, mag beroeren, mag binnen stromen en helen.
dat je eigen Liefdespotentieel via je hart dieper geactiveerd mag worden, wonden gekoesterd en geheeld mogen worden en dat de resonantie van Liefde je hele wezen mag doorstromen.
Ik voel nu al een ‘arsenaal aan Goddelijke Dames’ paraat staan om te assisteren bij het dieper doorgeven, doorvoelen en ontvangen van de frequenties van Pure Onvoorwaardelijke Liefde. Om deze Bron Herinnering in jou weer aan te mogen trillen.
Op de Dag van de liefde (Valentijsdag) is een groot deel van het collectief gericht op Liefde, en dat maakt dat de Poorten naar Liefde nog dieper toegankelijk zijn wanneer we daar bewust op intunen!
 
Het blijft ook voor mij nog even een verrassing wat er allemaal precies mag gebeuren of passeren, omdat deze ‘oproep van boven’ ook pas net bij mij binnen valt. Maar ik geef graag gehoor aan een dergelijke calling.
Wie doet er mee vanavond??
 
Aanmelden kan via info@praktijk-apofyliet.nl
 
Afstand activatie van 20.30-21.00 uur (vaak met uitloop)
Investering in je Zelf bedraagt € 33,33 incl BTW en uitgebreid verslag
 
© Willemien Timmer, 14-2-2017
Spirituele Praktijk Apofyliet
www.apofyliet.nl
 

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!