Laden Evenementen

Afstand activatie herfst equinox 2022

De herfst equinox  is een ‘balans’ punt in het jaar waarin dag en nacht even lang zijn, doordat de zon recht boven de evenaar staat. Deze equinox,  als astronomisch gegeven, markeert de overgang van zomer naar herfst.

De herfst equinox van 2022 vind plaats op 23-9-2022 om 03.03 uur exact.

Het feit dat het even lang licht als donker is tijdens de equinox, met de zon recht boven de middenlijn van de aarde (evenaar) brengt een krachtige uitlijnende en balancerende energie teweeg, waar we in deze afstand activatie en transmissie op gaan afstemmen. Deze energie biedt binnen je Zelf ook een equinox moment aan die je kan  helpen om haarfijn uit te lijnen op jouw ‘midden’, op jouw innerlijk balanspunt om  alle gepolariseerde delen met elkaar op lijn te krijgen en met elkaar te harmoniseren. Dit biedt kans om die processen van dualiteit en polariteit die reeds doorlopen zijn in de afgelopen (zomer) periode ook daadwerkelijk tot afronding te brengen, te integreren, los te laten wat nodig is en een nieuw punt van bewustzijn binnen je Zelf in te gaan nemen. Dit nieuwe (uitgangs-)punt van groei zal de leidraad zijn voor de komende (winter) periode (tot aan de lente) waar binnen je Zelf verder zijn/ haar processen van verdere groei zal uitkristalliseren.

Hoe dat in de equinox activatie en transmissie exact vorm krijgt, zal zich op dat moment in tijd gaan laten zien en voelen.

 

Meer (algemene info over blauwdruk activaties en transmissies, zoals deze, vind je hier.

 

Wil je meedoen?? Laat dan even wat van je horen!

Investering in je Zelf bedraagt €33,33 incl btw en uitgebreid verslag per mail.
De transmissie en activatie vind plaats van 20.30 tot ongeveer 21.12 uur
Voor aanmeldingen kun je me bereiken via info@praktijk-apofyliet.nl

 

Meld je direct aan:

Delen mag en wordt gewaardeerd, mits de bron vermeld wordt!